Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a lány husinak számít?

Ez a lány husinak számít?

Figyelt kérdés
[link]
2022. okt. 6. 09:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
26 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Igen.

Én is gyakorlatilag ugyanilyen testalkat vagyok és igen, husisnak számítok.

Arról nem is beszélve, hogy filterek százai vannak a képeken, szóval nyilván kicsit másképp, kicsit rosszabbul néz ki a hölgyike a valóságban.

2022. okt. 6. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Ez a lány rohadt szexinek számít.
2022. okt. 6. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Igen, husis, de nem is értem, hogy ez miért kérdés. Vastag a combja, a hasán is van felesleg, és nem vékony.
2022. okt. 6. 11:28
 4/7 anonim válasza:
78%

Igen.

De szerintem sokkal szexibb egy ilyen lány mind a sovány lányok. Rajta van mind fogni és az a jó. De ez az én véleményem. Természetesen Mindenkinek más tetszik

2022. okt. 6. 12:03
 5/7 Metionin ***** válasza:
100%
Hát van neki miből leadni, bár még nem nevezhető kövérnek, legalábbis a fotókon úgy pózol és olyan filtereket rak rá, hogy a lehető legvékonyabbnak tűnjön magához képest. Ennélfogva élőben, nem pózolva gondolom több felesleg látszik rajta. Ha ezt jelenti a husi, akkor az.
2022. okt. 6. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
Szexin husi, nem kövér , de van miből leadni, igen. Van kuffer meg comb bőségesen.
2022. okt. 6. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonló testalkatom van hozzá, én husisnak szoktam magam titulálni, 165 cm vagyok és 65 kiló.

Bár hozzátartozik, hogy neki is nagy melle van, attól mindig teltebbbek tűnik optikailag egy nő, mintha pici lenne neki, de ettől függetlenül is azt mondanám, hogy 10-12 kg plusz lehet rajta, ami a husis kategória, csak viszonylag szerencsésen oszlik el rajta, egyenletesen.

2022. okt. 8. 08:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!