Milyen trükktől tűnhetnek magasabbnak?
Nincs jelentősége a magasságnak.
A személyiségnek, egyeniségnek van meghatározó jelentősege. A férjem 10 cm-rel alacsonyabb , mint én. Na,és, ha minket nem zavar?! Kinek minköze hozzá?
Hah, erről eszembe jutott egy filmidézet: "The loudest one in the room is the weakest one in the room". Azon gondolkodj el, hogy ha nem a magasságod miatt nem érvényesülsz (mert legtöbb másik embert ez tényleg nem érdekel), akkor mi mással tudsz fejlődni, és jobb eredményt elérni?
Egyébként én két trükköt ismerek: egyik a cipő pár centis magassága, a másik pedig a ruha mintázata. Itt mondd még jó pár trükköt, amit én annyira még nem figyeltem meg. :D https://www.youtube.com/watch?v=-1MW-8BU0H4
Fiú vagy vagy lány?
Ha lány akkor hordj magassarkút. Kerüld a most divatos oversize dolgokat, mert azok is összenyomják az alakot, aztán ezeket a crop fazonú farmereket is. Meg a hosszú kabátok is szerintem méginkább alacsonyítanak. Ha képet készíttetsz magadról, akkor mindenkepp alulról legyél fotózva az nyújtja a lábat.
Turabakancs!! A profik
Probalja Ilyen hanwag bakancsot. Nekem ilyen van es 8 cm-t emel kb! Bar en nem emiatt vettem,hanem mert tetszett!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!