Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen trükktől tűnhetnek...

Milyen trükktől tűnhetnek magasabbnak?

Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Nincs jelentősége a magasságnak.

A személyiségnek, egyeniségnek van meghatározó jelentősege. A férjem 10 cm-rel alacsonyabb , mint én. Na,és, ha minket nem zavar?! Kinek minköze hozzá?

2022. szept. 27. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze teljesen egyetértek! Csak engem néha zavar hogy alacsony vagyok,nem mindig,de vannak ilyen időszakaim! (160cm)
2022. szept. 27. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Hah, erről eszembe jutott egy filmidézet: "The loudest one in the room is the weakest one in the room". Azon gondolkodj el, hogy ha nem a magasságod miatt nem érvényesülsz (mert legtöbb másik embert ez tényleg nem érdekel), akkor mi mással tudsz fejlődni, és jobb eredményt elérni?

Egyébként én két trükköt ismerek: egyik a cipő pár centis magassága, a másik pedig a ruha mintázata. Itt mondd még jó pár trükköt, amit én annyira még nem figyeltem meg. :D https://www.youtube.com/watch?v=-1MW-8BU0H4

2022. szept. 27. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan színű cipő mint a nadrág. Magassarkú.
2022. szept. 27. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Költözz olyan országba, ahol 160cm átlagon felüli magasságnak szímít :D
2022. szept. 27. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Fiú vagy vagy lány?

Ha lány akkor hordj magassarkút. Kerüld a most divatos oversize dolgokat, mert azok is összenyomják az alakot, aztán ezeket a crop fazonú farmereket is. Meg a hosszú kabátok is szerintem méginkább alacsonyítanak. Ha képet készíttetsz magadról, akkor mindenkepp alulról legyél fotózva az nyújtja a lábat.

2022. szept. 27. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Turabakancs!! A profik

[link]

Probalja Ilyen hanwag bakancsot. Nekem ilyen van es 8 cm-t emel kb! Bar en nem emiatt vettem,hanem mert tetszett!

2022. szept. 28. 04:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!