Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen érzés ha valaki szép,...

Milyen érzés ha valaki szép, karcsú, vonzó, és megőrülnek érte a pasik? 🥺

Figyelt kérdés
2022. szept. 26. 17:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%

#10 főút mellett ez gyakori igen. De azért ne mondja nekem senki, hogy a sparba nem tud úgy leugrani hétköznapi öltözetben, hogy ne akarnák mindenhol megerőszakolni🤣

Mondjuk itt az öltözködés számít leginkább. Van egy lányismerősöm, aki MINDIG miniszoknya magassarkú haspóló kombóban van, csak télen felvesz rá egy kabátot is. Na neki folyton beszólogatnak, hogy “mennyi egy óra” meg ilyenek. Nyilván ha valaki kirakja mindenét meg kidobja a ciciket, az ne csodálkozzon, ha az ilyen emberek be is találják. Én ízlésesen szoktam öltözni és mint írtam, nálam ritka az ilyen, pedig jó alakom van (8 éve kondizok, formás vékony vagyok).

2022. szept. 30. 09:09
 12/28 Metionin ***** válasza:
100%
9, 11. Persze nem minden sétámon de azért elég gyakori. Zebránál állva is sokszor csettintget a nyelvével valami alfahím, miközben végignéz rajtam, kocsiból is kidudálnak, ahogy Endzsi írta. Ha hosszabb ideig ácsorgok buszmegállóban, mert kimaradt a buszom, akkor tuti hogy lesz legalább egy ilyen, ott a zebra előtte, állnak a pirosnál és lehúzzák az ablakot, kiszólnak vagy csak bámulnak. És még nem is vagyok az a fú de nagy szépség csak jó az alakom és nem bányarém a fejem. Ruhától teljesen független. És nem megerőszakolásról írtam, hanem füttyögésről, megjegyzésekről, dudálásról, egyszóval tipikus catcalling-ről amivel amúgy a nők nagy százaléka napi szinten találkozik de sokaknak már nem éri el az ingerküszöbét, mert megszokták.
2022. szept. 30. 10:03
 13/28 Metionin ***** válasza:
100%
Ja amúgy nekem sincs kint sosem a mellem (nincs is mit kirakni) vagy a fenekem, nyáron max 10 centi kint van a hasamból és annyi. Rövidgatyát, szoknyát is normális hosszban hordok. A másik meg, hogy ha pucéran állnék is bunkóság lenne megjegyzéseket tenni. Sokan ezért nem mernek egy szaros szoknyát felvenni, mert egyesek egyből feljogosítva érik magukat arra, hogy tájékoztassák, mennyire áll a farkuk.
2022. szept. 30. 10:07
 14/28 Miss Endzsi ***** válasza:
94%
Lábszárig érő ceruzaszoknya, zárt felsőben is megtörténik, nem csak lengében, és ez egy nyomi kisváros.
2022. szept. 30. 10:24
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

29 éves koromig éltem így.

Értsd úgy, hogy még tiniként is majdnem teljesen elégedett voltam a testemmel, és később úgy néztem tükörbe, hogy ha magasabb lennék, akkor lehetnék modell is.

Sose diétáztam, sose tornáztam, és sose sminkeltem.

Azt gondoltam, hogy ez belső dolog, aki nyafog a teste miatt az fogadja el magát, lépjen túl rajta, és kész.

Igen, rossz környékén füttyögtek, de nem naponta.

Viszont rendszeresen szólítottak le pékségben, zebrán, metrón, villamegállóban pasik.

Ebből kettővel össze is jöttem, mert tök normálisan jöttek oda, elmondák, hogy megláttak, szépnek találnak, és meg szeretnének ismerni.

Na, az tényleg jó érzés. Hogy nem egy órát készültél a randira, csak kiléptél az utcára, és úgy is tetszel.

Az nagyon jó.

Aztán terhes lettem, é szétnyílt a hasizmom. Ez azt jelenti, hogy függetlenül a testsúlyomtól, és a szoptatástól, kerek hasam van.

Mint aki várandós.

Minden nap tornáznom kell, hogy csak hasonlítsak a régi önmagamra.

Cudar nehéz.

2022. okt. 2. 09:26
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
*villamosmegállóban.
2022. okt. 2. 09:27
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy kinek mi a szép, szubjektív, én àtlagosnak tartom magam, de elvileg beleesek ebbe a kategóriába 😂 szépnek szoktak tartani, vékony vagyok (normálisan vékony, nem túl vékony).

Kapcsolatom nincs, olyan sem sokszor volt, hogy udvaroltak volna a pasik, a szerelemben eddig nem volt szerencsém, de az utcán nagyon sokszor megbámulnak, fütyülnek, dudálnak, főleg nyáron, akkor is, ha tök átlagos cuccok vannak rajtam, ha csinosabban vagyok felöltözve, pláne. Ez a része elég idegesítő, számomra frusztráló is, nem éppen a legintelligensebb férfiak csinálják ezt és még csak meg sem próbálnak kevésbé feltűnően bámulni. A strandon is úgy megnézett egyszer egy pali, amikor a világon a legegyszerűbb, legsportosabb bikiniben voltam (sima top, semmi push up, semmi dekoltás, sima bugyi), hogy nem értem azok a nők hogy bírják akik állandóan mindenüket kirakják (bár gondolom ők élvezik). Irtó kellemetlen, amikor megyek valahol egy szűk járdán az út mellett vagy állok a megállóban és látom, hogy az elmenő autókból visszanéznek rám, dudálnak, kiszólogatnak. Elég sok ilyen kellemetlen szitu volt már. Egyetemen amikor sétálgatok egyik épületből a másikba a campusnál, akkor észre szoktam venni, hogy néznek, de soha senki nem jön oda hozzám, az én szakomon meg elég kevés a fiú.

De az mindig jólesik, amikor udvariasan, normálisan megdicsérnek akár ismerősök (nem csak férfiak), akár ismeretlenek, hogy milyen szép vagyok, milyen csinos vagyok, milyen jó a szettem, szép a fülbevalóm, hajam stb. Ezek mindig feldobnak. Volt olyan, hogy éppen külföldön voltam, egyedül elugrottam valahova, aztán siettem vissza, egy teljesen átlagos férfi odajött hozzám, hogy milyen csinos fiatal hölgy vagyok, beszéltünk pár mondatot. Nem volt az esetem, nem lett belőle semmi, de kedves volt, udvarias, nem nyomult, szóval utána teljesen fel voltam dobva egész nap.

2022. okt. 2. 17:50
 18/28 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem azért Metionin, de amit bevillantottàl priviben, az egyigen de nagyon csinos nő, màrbocsànat.
2022. okt. 2. 20:41
 19/28 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Arcod is biztos szép.
2022. okt. 2. 20:57
 20/28 Metionin ***** válasza:
100%
Hát na, néha nehéz eldönteni, hogy szépnek definiáljam-e magam, mert sokaknak pont a nagymellű, nagy fenekű, homokóra alkatú nők a ideál, egy ilyen ember számára én túl vékony vagyok. De a saját típusomon belül szerintem mindent kihozok a testemből, amit lehet, igaz ennek egy részét csak pl. edzésen lehet látni, mert utcán nem flangálok egy szál bodyban. Az arcommal meg sokáig bajom volt, sokára szerettem csak meg de összességében szerintem okés. Ami meglepő, hogy a férfiak nagy része úgy nyilatkozik rólam (ismerős és random idegen is) hogy az alkatom nem elég nőies (gondolom a mellek miatt), túl vékony és mégis kocsányon lóg a szemük ha megállok előttük a zebránál. Egy ideig azt hittem, a ruháimat vagy a sminkemet nézik, mert azok nem mindig köznapiak de nem, simán edzésre menet is megdudálnak, farmer-pólóban, smink nélkül. A ruhát meg egyéb sallangot inkább a nők nézik rajtam :D
2022. okt. 2. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!