Lányok mennyire vagyok jóképű 10/10-es skálán? És hány évesnek tippeltek?
2022. szept. 24. 20:52
3/14 anonim válasza:
8/10
Max. 20 évesnek mondanálak.
5/14 anonim válasza:
18-20 közötti lehetsz. Ha ezt a korosztályt nézzük és a mai fiatalok divatját akkor simán 8-9/10-es vagy.
6/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszel, mert naaagyon fiús vagy, ami egyébként -tekintve hogy fiú vagy-, nem baj, csak én a kicsit buuzis palikat szeretem🤩🤩
Amúgy szerintem is 18 körül vagy
7/14 anonim válasza:
10/7,5. Helyes vagy.
18 év körülinek tűnsz.
9/14 anonim válasza:
Nemtom miért vagyok lepontozva, nem azt írtam hogy OMMGGG CSUNYAAA a kérdező, mert nyilván nem is az, a többi válaszból is latszik hogy a legtöbb embernek tetszik..
Csak a kerdesre válaszolva leirtam amit gondolok xd szerintem amúgy a kérdező sem fog megsértődni azon hogy nem mondom rá hogy buuziiis 😍
De javits ki ha tévedek xd
10/14 anonim válasza:
Utolsó: szerintem inkább a stílusod pontozták le. Miért kell ilyen idiótán írni: "OMMGGG CSUNYAAA" "buuziiis 😍"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!