1/7 anonim válasza:
35, van olcsóbb is, drágább is. Pacsuli, pézsma, sárga virág nincs, amúgy elég széles a skála.
3/7 anonim válasza:
Kevés. Nem ugyanazt használom a nyári hőségben, mint télen, de összesen sincs 6-7 darabnál több, nem szeretem túlzottan váltogatni.
4/7 anonim válasza:
3 van most. Egy zarás, egyet ajándékba kaptam és egy nagy Lancome Hypnose.
5/7 anonim válasza:
Hú nem tudom, rengeteg, vagy 20 biztos van. A legtöbb drága, de kaptam párat ajándékba is, azok középkategóriás árúak.
6/7 anonim válasza:
1 db Guess.
Nem szeretek többet tartogatni mert úgy sose fogynak el.
7/7 anonim válasza:
Talán 6 ha jól számolom. 2 Armani, Dolce, Paco, Givenchy, Gauliter. Régebben parfümériában dolgoztam, ott sokat kaptunk. Csomót már így is elajándékoztam. Újat venni semmiképp nem akarok amíg ezek megvannak, pedig néha nagyon csábítana egy-egy illat. De ezeket sem használom ki. Az életben nem fogy el, hiába fújok minden nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!