Orr piercing egyszer használatos be lövő?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnek, aki már magának lőtte otthon az orrát ezzel a be lövővel amit a neten lehet rendelni, mennyire fájdalmas, megéri e otthon bajlódni vele?2022. szept. 21. 14:06
1/3 anonim válasza:
Igaz soha nem próbáltam magamnak csinálni egyik piercingemet sem, de szerintem ezt tapasztalat nélkül is bátran állíthatom: nem éri meg, hogy te csináld meg. Még egy magát piercernek nevező rossz "szakember" is nagy bajt tud csinálni, hát még egy teljesen hozzá nem értő ember, kitudja milyen, arra esetleg alkalmatlan eszközökkel.
Ha csak pénzt vagy időt akarsz ezzel spórolni, inkább költsd rá egyszer azt az összeget egy igazi szakembernél, minthogy később nagyobb bajod legyen belőle, ha balul sülne el.
2/3 anonim válasza:
akkor már szúrd ki branül tűvel, nem véletlen szúrnak gyakrabban, mint lőnek, ez kevesebb kárt okoz (már csak ha józan paraszti ésszel is nézzük - hegyes tárgy megy át viszonylag lassan a húson, nem egy tompa baromi gyorsan...)
3/3 anonim válasza:
Szerintem inkább menj szakemberhez. Az orr elég kényes felület , én a helyedbe nem kockáztatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!