A nudista strandokra többségében szőrösen vagy borotváltan mennek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 22:58
2/7 anonim válasza:
Nem vagyok törzsvendég,de párszor voltam.Volt szőrös és csupasz is. Szerintem úgy,ahogy egyébként is hordják.
3/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Ott bármi elfogadott, mert az naturista strand a természetességről, az egymás iránti tiszteletről és toleranciáról szól.
4/7 anonim válasza:
Én alapból szőrösen hagyom,viszont ha meztelen napozok,ami azért nem túl gyakori,előtte mindig leszedem,pont amiatt,hogy érje a nap.
5/7 anonim válasza:
Nagyjából 80/20 a csupasz/szőrös arány. Egyébként nincs rá szabály, mindenkinek legyen olyan fazonja ami neki kényelmes.
6/7 anonim válasza:
A legtöbben borotváltan mennek, én szőrösen jobban szeretem magam, ha ilyen helyre is megyek akkor sem szedem le. Hidd el, nem fognak azzal foglalkozni, hogy neked milyen ott;)
28N
7/7 anonim válasza:
Én pl ritkán szedem le, amikor én voltam pont nem szedtem le, úgy voltam vele férfiként nem annyira lényeg, ott voltam környezetemben pon olyanok voltak akiknek le volt borotválva, akkor pillanatra kínosan éreztem a dolgokat, de aztán nem foglalkoztam vele, el voltam strandoltam a barátokkal, tollasozás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!