Ez a frizura jól állhatna egy fehér bőrű szőke lánynak? (Kép és töbi kérdés lent)
Link:
Szeretnék vadabb, színesebb lenni végre így 23 évesen. Mindenki szerínt túl színtelen vagyok, mert hófehér a bőröm (szó szerint) és túl szőke a hajam.
Kérdéseim:
- Hogyan lehet olyan szép egyenes mindig a frufru, mint a képen? Nekem volt régen ilyenem, de alul mindig bekunkorodott, értitek, nem volt ilyen szép egyenes, rendezett. :)
- Jól állhatna ez a bőröm miatt, annyi különbséggel, hogy nekem hosszú, mellig érő hajam van.
- Milyen árnyalata lehet ez szerintetek a barnának? Középbarna?
Köszi előre is, és linkelek még képeket.
Kell egy nagyon tehetseges fodrasz, Aki levagja Neked a format es beis festi.
Nagyon jol allna es ne felj valtoztatni. A lanyom is batortalan volt, de a nyaron talalt egy jo fodraszt es valoban meglepo volt a valtozas, nagyon szep lett,
es amint a foton lathato, a lanyom is ilyen frizut csinaltatott es szint.
Ha pesti vagy, akkor a Nyugatinal a Kleopatra szalont keresd, ott jo fodraszat van.
Debreceni vagyok. :(
Akkor jó. Azt hittem szörnyen öregítene a bőrszínemmiatt.
De ez milyen árnyalat? Melírt nem akarok bele, csak maga ezt a barna színt. Középbarna lehet?
És hogy lehet ilyen szép egyenes frufrut csinálni???
Vasalóval kizárt, mert akkor úgy áll, mint anyíl, ez pedig nem. ???
Középbarna lehet, vagy egy árnaylattal sötétebb, ami már majdnem fekete. Talán étcsoki barna, ilyesmi.
A frufru pedig hajtípustól függ. Ha egyenes szálú a hajad, akkor simán ilyen lesz. Biztos a vágástechnika is rásegít, de ahogy mondani szokták: a fodrász is hozott áruból gazdálkodik.
Szóval hajtípus függő.
bár az én hajam egyenes volt, és szőke, ehez nem tudok hozzá szólni, csak a haj tipushoz :)
nekem is ilyen hajam volt tavasszal, nagyon féltem tőle hogy milyen lesz de iszonyatosan jó volt, néha vicces vidám máskor szexi vad :) megmutatom én melyik képet vittem el a fodrászhoz (azon barbee van:))
annyi a baj vele, nem nagyon tudod változtatni nemlehet hátrafogni. igy nekem cs 3 hónaig volt ilyen már visszanövesztettem:) eleinte kicsit idegesitö mert ahogy látod a fej bubjátol már elöre van döntve és rövid ott is..szóval picit nyomorék volt az oldalfufrum, de addig csattolgattam mig már megnőtt és fokozatosra tudtam vágni ismét oldalfrufrunak :)
nagyon ajánlom, én is és a környezetem is nagyon imádta :)!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!