SHEIN rendelésnél mit kell tenni?
Figyelt kérdés
A cím megadásánál magarul vagy angolul kell megadni a címet?
pl: Dózsa György utca vagy Dózsa György street?
Persze tudom, hogy ékezeteket nem kell alkalmazni, csak az a kérdésem, hogy utcát írjak vagy street-et?
Köszi előre is a választ!:)
2022. szept. 17. 20:24
2/5 A kérdező kommentje:
És ha angolul adtam meg akkor abból lesz valami komplikáció ?
2022. szept. 17. 21:33
3/5 anonim válasza:
Elvileg nem kéne hogy legyen bármi probléma, ha mindent tisztán és érthetően fordítottál. Legközelebb viszont érdemes lenne magyarul, mivel a címedet csak azután használják fel, hogy Magyarországra érkezett, amíg külföldön van ott csak annyit tudnak, hogy melyik országba kell küldeni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Igen igaz, igazából csak street-et írtam és county-t.
Plusz ott lesz a telefonszámom is, ha valami gond lenne esetleg gondolom felhívnának.
2022. szept. 18. 10:09
5/5 A kérdező kommentje:
Megjött a csomag sikeresen!
Köszönöm a választ újra ! :) Máskor majd ha rendelek innen esetleg, akkor majd figyelek erre.
De nem volt semmi komplikáció, a futár se keresett mobilon :D (nem én vettem át a csomagot, szóval nem tudom mondott e valamit a futár)
2022. szept. 28. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!