Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » SHEIN rendelésnél mit kell tenni?

SHEIN rendelésnél mit kell tenni?

Figyelt kérdés

A cím megadásánál magarul vagy angolul kell megadni a címet?

pl: Dózsa György utca vagy Dózsa György street?

Persze tudom, hogy ékezeteket nem kell alkalmazni, csak az a kérdésem, hogy utcát írjak vagy street-et?

Köszi előre is a választ!:)

2022. szept. 17. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul.
2022. szept. 17. 20:43
 2/5 A kérdező kommentje:
És ha angolul adtam meg akkor abból lesz valami komplikáció ?
2022. szept. 17. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem kéne hogy legyen bármi probléma, ha mindent tisztán és érthetően fordítottál. Legközelebb viszont érdemes lenne magyarul, mivel a címedet csak azután használják fel, hogy Magyarországra érkezett, amíg külföldön van ott csak annyit tudnak, hogy melyik országba kell küldeni.
2022. szept. 18. 01:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igen igaz, igazából csak street-et írtam és county-t.

Plusz ott lesz a telefonszámom is, ha valami gond lenne esetleg gondolom felhívnának.

2022. szept. 18. 10:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Megjött a csomag sikeresen!

Köszönöm a választ újra ! :) Máskor majd ha rendelek innen esetleg, akkor majd figyelek erre.

De nem volt semmi komplikáció, a futár se keresett mobilon :D (nem én vettem át a csomagot, szóval nem tudom mondott e valamit a futár)

2022. szept. 28. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!