Ő szép csaj?

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 16. 20:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező én 5-ös vagyok és gimiben egy osztálytársnőmet

( [link] ) 16 évesen az apja a lány kérésére beutalta mellnagyobbításra. Szóval van aki csinál ilyet, van aki enged ilyet. Viszont igazad van abban, hogy full eredeti a melle :D Pont attól ilyen lötyi. Még a nagyon jó minőségű élethű mai szilikonok sem néznek ki így, meg hát ki akarna lógos mellet plasztikáztatni magának feszes helyett?

2022. szept. 17. 09:15
 12/18 Noren1989 ***** válasza:
24%
Noshàt: szúrható, de annyi a műanyag benne, mint egy olcsó kenőmàjasban.
2022. szept. 17. 13:51
 13/18 A kérdező kommentje:
10 millió plasztikai sebész országa lettünk, a sok agyatlan ránézésre megállapítja, ha van műanyag, és azt is, hogy hol. :D Jesszus.
2022. szept. 17. 17:02
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
Nyilván van akinek ez tetszik. Sokaknak. De tényleg totál műanyag a csaj. Ehhez nem kell plasztikai sebésznek lenni, aki nem vak, az láthatja.
2022. szept. 17. 17:22
 15/18 A kérdező kommentje:
14 ha te mondod minden bizonnyal így van. :DDD
2022. szept. 17. 17:46
 16/18 Noren1989 ***** válasza:
24%
Ha meg tudod àllapítani egy kutyàról, h döglött, àllatorvos vagy?
2022. szept. 17. 18:18
 17/18 A kérdező kommentje:

Nincs kedvem buta emberekkel vitázni.

Megkérdeztem, hogy szép -e vagy nem. Erre jön a sok gyökér azzal, hogy műanyag, mikor látható, hogy nem, és a régi képeken is látható, hogy nem az.

Kicsit unalmas már.

A példád meg eleve katasztrófa. De már kedvem sincs, kifejteni miért.

2022. szept. 17. 18:26
 18/18 anonim ***** válasza:
68%
Oké, nyilván a tipikus instaceleb trükkök megvannak, tehát a dereka biztos nem ilyen vékony, látszik, hogy behúzza a hasát, esetleg photoshop is van, a bőre se ilyen sima való életben valószínűleg. A smink is nyilván sok. De a melle szerintem igazi. Csak azért, mert valakinek nagy melle van, nem kell rögtön rávágni, hogy műanyag. Léteznek ilyen nagymellű lányok. A melle nekem kifejezetten eredetinek tűnik. Esetleg lehet, hogy a hasán van zsírleszívás, mert az nagyon lapos. De sok képen látszik, hogy behúzza. A póz egyébként nagyon meg tudja változtatni az alakodat. Amúgy meg rengeteg nő kisebbíti vagy felvarratja a mellét. Az is ugyanannyira mű. Mégse mondaná a kis mellre senki, hogy műanyag.
2022. szept. 17. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!