Akinek felnőtt korában nagyon szőrös a teste,ő gyerekkorban is korábban,jobban szőrösödött mint a többiek?
Figyelt kérdés
Férfiak és nők egyaránt.2022. szept. 12. 05:23
1/8 anonim válasza:
Nő vagyok. Arra emlékszem, hogy már óvodás koromban zavart, hogy szőrösebb a karom a többi kislányénál. Máshol nem volt gond akkor még, csak mikor kamaszodni kezdtem.
3/8 anonim válasza:
Igen, sajnos, már pubertás előtt is jobban látszott, mint a többieknek.
N
5/8 anonim válasza:
Igen,én sokkal jobban.Nagyon kellemetlen volt.
6/8 anonim válasza:
Igen, vannak emberek akiknek csecsemőkorban is szőrös az egész homlokuk.
7/8 anonim válasza:
Igen.
Van egy legjobb barátnőm, általános óta ismerjük egymást. Nagyon szőrős típus, 8 éves kora óta gyantázzák a lábát, a karját, meg a hónalját.
Én későnérő vagyok, 14 éves koromban megjelent pár szál szőr a hónaljamban, meg egy kis szőke pihe a lábamon.
Most 16 évesek vagyunk, barátnőm brutál szőrös, nekem megmaradtak a gyönge pihék. Pedig mindkettőnknek sötétbarna haja van.
8/8 anonim válasza:
Fiú vagyok
Most 28 éves
Szőrösebb vagyok
Emlékszem 16 éves koromba már rendes sötét dús mellszőröm volt és nőtt a szakállam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!