Szerintetek is ezek a legszebb lányok?
Ilyeneket hol lehet találni és hogyan lehet felszedni?
Max az elsőre mondanám kifejezetten, hogy szép, a többi nekem nem olyan extra, inkább csinosak, mint szépek, meg elég fiatalok. Ebben a korban azért sok csaj hozza ezt a szintet. De van amelyik kifejezetten nem tetszik. Gyönyörűnek egyiket sem nevezném.
Ha hasonló barátnőt szeretnél, akkor mondjuk sokat segít ha nem úgy beszélsz róluk, mint a tárgyakról. Nem ez, meg ilyen. A suttyókat senki nem szereti.
Lehet ez meglepő infó lesz, de nem csak egy ember válaszolgat ide. Én egy szóval nem mondtam egyiket sem, csak azt, hogy nem extrák. Ezt tartom is. Bp-en lakom, itt tényleg csomó hasonló kiscsaj van. Belemehetnék részletesen, hogy konkrétan mi nem tetszik egy-egy arcban, mi az a "hiba" ami lehúzza, de pont azért nem teszem, mert nem akarok arra a szintre süllyedni, hogy tini lányok arcát fikázzam.
És de, nagyon bunkón beszélsz róluk. Ha nem szándékos, és fel sem tűnik, akkkor az elég para. Nem szokás olyat mondani emberekre, hogy "ezek". Inkább ők. Sem azt, hogy ilyeneket hol lehet találni. Találni max aprót szoktak az utcán. Minimum 8 általánost végzett ember ezt úgy kérdezi, hogy hol lehet hasonlóan csinos lányokkal ismerkedni. Tényleg csiszolj a stílusodon ha nem direkt vagy ilyen bunkó, mert ezt a beszédet max valami putris igénytelen nő nézi el, nem az ilyen ápoltabb lányok.
Kérdésre a válasz: Mindenhol vannak csinos nők. Ma a hármas metró pótlón láttam két olyan gyönyörű arcú csajt, hogy öröm volt nézni. De nem hiszem, hogy ez a településen múlna. Kivéve ha valami elöregedett zsákfaluban laksz, mert ahol az átlag életkor 77 év, ott elhiszem, hogy nincsenek.
"Oké, de manapság már melyik lány nincsen"
A barátnőm például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!