Milyen kabát ill. csizma lesz idén a divat?
Figyelt kérdés
Fazon/szin/anyag/stb...
Linkeljetek képet!
2010. szept. 25. 17:09
1/5 anonim válasza:
én maradok az acálbetétes bakancsomnál idén is. (igaz nyáron is azt húzok) nehogy már más mondja mit akarok fekhúzni.
2/5 anonim válasza:
Elviekben ezek a katonai dolgok jönnek be, de tényleg azt vedd fel, ami tetszik és ne azért, mert divat.
Törekedj, hogy meleg legyen és kényelmes.
3/5 anonim válasza:
kabátbóól én semmtudom de csizmából azt hallottam, hogy combcsizma. [link]
4/5 anonim válasza:
csizmából combcsizma, de vigyázat, az nem mindenkinek áll jól + nem minden felsőhöz megy!
kabátból lehet hogy a mell alatt húzott, kismama-fazonra emlékeztető lesz idén a divat.
5/5 anonim válasza:
igen csizmából a combcsizma..
kabátból nem tudom..de én csizmát nem hordok olyat..azért az már az utcára nagyon divatos.. +mire felveszem addigra megöregszek..kabátból is olyat veszek ami meleg és hosszú nem olyan mint egy top..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!