Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Honnan tudom hogy a napszemuve...

Honnan tudom hogy a napszemuvegem eredeti-e vagy csak hamisitvany?

Figyelt kérdés
Van egy Gucci napszemuvegem es nem tudom megallapitani hogy eredeti vagy csak egy masolat.Mondjuk azt irja rajta hogy \'\'made in italy\'\' es lattam a neten hasonlo gucci modeleket es az a resz ami a fulhez megy a fix olyan gucci model mint az eredeti gucciknal amit a neten lattam de hogy tudnam megallapitni hogy tenleg eredeti e
2008. dec. 22. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha Te nem tudod megállapitani, hogy eredeti-e akkor valszeg mások sem tudják majd. :D
2008. dec. 22. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
PL. vidd el egy erre szakosodott boltba.
2008. dec. 22. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Vidd be egy szemuveges, vagy napszemuvegeket arulo boltba, persze ahol markasakat arulnak. Biztosan megmondjak neked. Kulfoldrol irsz, mert nincsenek ekezetek, ugye? Ott lepten nyomon vannak markas uzletek.
2008. dec. 22. 23:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk az ára eléggé árulkodó lehet...meg hogy hol vetted..De a márkaboltban megmondják.
2008. dec. 23. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Kényelmes?Ha rajtad van elviseled a naposütést?

Jól áll neked?

AKKOR NEM TÖK MINDEGY, HOGY MÁRKÁS-E VAGY SEM??????????

Szállj magadba

2008. dec. 26. 03:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezért szálljon magába? Ha nekem lenne egy ilyen szemüvegem, engem is érdekeln,hogy márkás e vagy sem.

(második voltam.)

2008. dec. 26. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!