Milyen női parfümöket ajánlanátok az alábbiak szerint?
Figyelt kérdés
Krémmánián és más oldalakon is keresgélek ötleteket, de itt is összegyűjtenék tippeket. Pár nap múlva pedig megyek üzletekbe is szaglászni.
Amiről ezek a szavak jutnak eszetekbe:
Misztikus
Titokzatos
Boszorkányos
Érzéki
Vad
Sötét
Nem túl édes vagy vattacukros
30 éves nő számára
Tudom elég elvont jellemzők, de egy kérdést megér. Ha bármilyen illat eszetekbe jut, kérlek írjátok le! :)
2022. szept. 8. 14:27
3/3 anonim válasza:
Nekem superz whoosh nagyon tetszik, szerintem misztikus és szexi, nagy illatfelhővel. bár a weben unisexen írják, de szerintem nagyon csajos. Sötét és boszorkányosra pedig a superz sweet darkness. Édesre meg a Casamoratti Lira nagyon bejött meg az MFK baccarat EDP verziója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!