Miert kötik korhoz a parfumoket?
Figyelt kérdés
Állandóan azt olvasom és hallom altalaba 30-40 eves korban levo noktol hogy ehez vagy ahoz a parfumhoz meg kell erni hogy viseld. Na mar nekik nem mindegy ki milyen parfumot hasznal? Miert kell korhoz kotni a parumoket? Reklamcelokra jo viszont nem illagalis a fiataloknak h egy egy ,,noiesebb” parfumot megvegyenek. Nem reg a far awayt viseltem az avontol es rengetek nalam idosebb no szolta meg hogy finom az illata de tul noies nekem. Ti mit gondoltok errol? Tenyleg korhoz kell kotni a parfumoket? Vagy az idosebb nok akarjak maguknak tartogatni a ,,noiesebb” illatokat?2022. szept. 5. 20:51
11/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, bocsánat a pici offért, 5. és 10. válaszoló, tudnátok erről írni, milyenek? A könyv és a cicabunda főleg érdekelne:) a fragranticán próbáltam utánanézni. Köszi! Az illatok bőr, kor és stílusfüggők is, érzések és emlékek idézői, van testpermetem 6-7 éves szezonális DM-es aminek utolsó cseppjeit őrzöm, lime+bazsalikom, mamimra emlékeztet, mégis friss illat. Vadászom mi hasonlítana rá.
12/13 Metionin válasza:
11. A könyv az egy meleg, kicsit vaníliás, bőrös illat, édeskés, meglepően erős. Olyan antikvárium illat. A kiscica az egy sima kis púderes semmiség, hamar el is illan, köze nincs a cicához pedig nagy macskabolond vagyok és azért kaptam ajándékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!