Skechers vagy Nike Air cipőt?
Figyelt kérdés
Nagyon kényelmeset s egyben minőségit szeretnék!
Nem ártana ha legalább valamennyire vízhatlan is lenne az őszi időjárásra tekintettel.
Köszi a válaszokat!
2022. szept. 3. 08:58
1/5 anonim válasza:
Én inkább a Skechers cipőket szeretem, a memóriahabos talpbetét miatt. Nekem olyan mintha egy szőnyegen lépkednék. De ezt így nem lehet megmondani. Ahhoz bekéne menned egy üzletbe és legalább 2-3 különböző típust felpróbálni szerintem.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
A Nike-al a gondom, hogy ha pl 150 Eut kiadok egy cipőért akkor ha az eső esik nelegyen a lábam teljesen vizes.
De ahogy lesem olyan nincs ami vízhatlan is lenne csak divatban jó.
A skechers-nek van olyan cipője de tényleg nem rosszból a dizánja olyan mintha teleshopos lenne.
Ezt ne tessék senkinek sem félre érteni!
Csak a véleményem írtam le.
Szóval valamelyik majd lesz.
2022. szept. 3. 12:06
3/5 anonim válasza:
1.es vagyok
Jah persze, mindenkinek más stílus jön be,és más az amit sose venne fel, nekem pl a Nike cipőkből nem tetszik mindegyik de hát ízlések és pofonok. Skechersből is van olyan ami nem jön be.
4/5 A kérdező kommentje:
Columbia lett 🙂
2022. szept. 3. 22:33
5/5 anonim válasza:
Columbiának milyen a méretezése? Kényelmes amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!