Fogorvosnál érdemes fogat fehérítettni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 22:20
3/9 A kérdező kommentje:
böllér?:D
csak azért kérdem, mert van aki azt mondta, hogy utána ugyanúgy beszíneződött a foga és nem tartott sokáig
2010. szept. 24. 22:36
4/9 anonim válasza:
nem érdemes.Én is úgy hallottam....az igaz,hogy egy ideig nagyon szép lesz,de nem örökre : )
5/9 anonim válasza:
Ha szívod a bagót, meg bekávézgatsz, akkor feleslegesen dobsz ki pénzt azért a csekély ideig megtartott ragyogásért.
6/9 A kérdező kommentje:
Hmm
hát ezt akkor sajnálattal olvasom, mert akkor az állításom igaz...:S
elakarnék menni, de így nem tudom érdemes-e pénzt befektetni rá.
vagy akkor még mivel lehetne kifehérítettni?:S nem szoktam dohányozni, alkoholt se szoktam, aránylag egészségesen étkezek, a gyümölcsitalt is mellőzöm...de még is kicsit sárgás. :/ lehet ,talán genetika. de ez így akkor sem mehet egész életemen keresztül, sok mindenben meggátol.
szóval, még vannak ötletek hogyan, vagy milyen termékkel lehetne szép fehérré varázsolni a fogamat?
:-)
2010. szept. 24. 22:54
7/9 anonim válasza:
van ez a lézeres fogfehérírés, vagy mi...
8/9 A kérdező kommentje:
igen, tudom melyikről beszélsz..
azt nem tudod, hogy kb mennyibe kerülne?drága nagyon?
2010. szept. 24. 23:00
9/9 anonim válasza:
Én úgy halottam hogy van egy olyan kezelés ami abból áll hogy lecsiszolják a fogad és ráhúznak valami anyagot ami fehér és az valahogy ráköt és az örökre ott marad,,, lehet hülyeség de én ezt hallottam és hogy ez nagyon drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!