Begombasodhat a körmöm?
Rendeltem a netrol különböző dolgokat amik szükségesek a gellakozashoz. Nem végeztem semmilyen tanfolyamot. 10 évig jártam kormoshoz úgyhogy nagyjából tudom mit mi után kell tenni. A tegnap megcsináltam magamnak. De minden rendben van így?
Lefertotlenitettem a kezeim, kormeim. Utána feltologattam, levagtam a bort a koromrol. Majd atreszeltem az összes körmöm, bolyhositottam is. Felkentem először a nail prep dehydratort, utána amikor megszaradt a primer majd ezután a base gélt. Mindenkinél próbáltam nagyon odafigyelni hogy bőrrel ne érintkezzen az anyag. Közben nem vakaroztam és nem turtam a hajamba hogy ne zsirosodjon be újra a köröm. Majd felvittem két rétegben a színes gél zselét majd végül top coat. Így minden rendben van? Nem akarom hogy majd 3 hét múlva meglepetés érjen amikor lecsiszolom a zselét hogy begombasodott
Ha ennyire parázoo inkább fizess kormost.
Elvileg nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!