Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Erősen szőrös lányok,nektek...

Erősen szőrös lányok,nektek nincs még elegetek az állandó szőrtelenítésből?

Figyelt kérdés
Gondolkozik valaki azon,mi lenne ha nem szednénk le? Nyilván csak elmélkedek,így teljes test borotválása után.L.

2022. aug. 19. 09:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is mindenemet kell szorteleniteni, meg a hasamon egy csikot is csipesszel xD nekem nagyom elegem van mar 2-3 naponta borotvalkozastol, de szorosen kellemetlenul erzem magam, jobban izzaf a honaljam, nem szeretem... a gyantat nem birom, erzekeny a borom, dragabb nem johet szoba, szoval marad ez. De amugy igen, egy egy ilsen 1,5 oraig tarto teljes test szortelenites utan nekemnis nagyon elegem van belole :D
2022. aug. 19. 09:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A gyantától és epilálástól gyengülnek a szőrök és ritkulnak is egy idő után. Plusz a hatás tovább tart.

De létezik lézeres, "végteles" szőrtelenítés is.

Ha ennyire zavar ruházz be rá.

Ha pedig nem zavar, akkor hagyd meg. Senki le se szarja.

2022. aug. 19. 10:09
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
De, de nem fogom abbahagyni. Ronda is és melegít is
2022. aug. 19. 10:49
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
De igen, nagyon elegem van belőle már sok éve. De szükségesnek érzem, mert nagyon utálom magamon a szőrt. Ezért el is kezdtem járni lézeres szőrtelenítésre, de ezt is csak egyesével, testrészenként tudom megtenni, mert sajnos egyszerre nem fér bele anyagilag. Főleg ilyen sok testfelületnél, mint amennyit szeretnék megcsináltatni.
2022. aug. 19. 11:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem kötelező a szőrtelenítés, jogodban áll meghagyni. Én vettem egy IPL gépet és nagyon bevált, persze maga a folyamat full hosszú, szal havonta rá kell szánni azt az egy órát miután vége a kezdeti fázisnak, de amúgy még ha el is hanyagolom akkor is tök ritkás, meg se közleíti az előtte állapotot...
2022. aug. 19. 11:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Néhány helyen elengedem.hogy mindig.tokeletesen sima legyen. Pl labszar. Ugyis csak akkor latszik ha valaki kozel hajol

Comb, intim gyanta

Kézen hagyom amig nem tul hosszu, utana gyanta

2022. aug. 19. 16:08
 7/12 anonim ***** válasza:
28%
Én örülnék, ha lenne (több) olyan lány, aki nem szedi le. Nekem jobban tetszik természetesen, szőrösen... :-) 34f
2022. aug. 19. 17:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy nincs. Már ott tartok, hogy inkább leszorítom a melleimet (úgysem számottevőek) és beállok pasinak. Persze, persze, csak néhány évtizede divat a szőrtelenítés, de az sem volt olyan régen, amikor a magamfajtát még a cirkuszban mutogatták Didi, a szakállas nő néven. Még a piheszőreim is feketék, így egyszerűbb lenne kapásból tömény hidrogén-peroxidban fürdenem.
2022. aug. 19. 18:37
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
De, nagyon. Én most szeretnék beruházni egy végleges szörtelenítőre, amit ősszel kezdek. Borzasztó mennyi időt vesz el az epilálás, gyantázás meg persze állandóan oda figyelni azokra a fránya szőrbenővésekre. Remélem hatásos lesz.
2022. aug. 19. 20:55
 10/12 anonim ***** válasza:
47%

Miattam aztán nem kéne halálra borotválnia magát senkinek.

(teljes test borotválása? :o )

2022. aug. 19. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!