Erősen szőrös lányok,nektek nincs még elegetek az állandó szőrtelenítésből?
Figyelt kérdés
Gondolkozik valaki azon,mi lenne ha nem szednénk le? Nyilván csak elmélkedek,így teljes test borotválása után.L.2022. aug. 19. 09:06
1/12 anonim válasza:
Nekem is mindenemet kell szorteleniteni, meg a hasamon egy csikot is csipesszel xD nekem nagyom elegem van mar 2-3 naponta borotvalkozastol, de szorosen kellemetlenul erzem magam, jobban izzaf a honaljam, nem szeretem... a gyantat nem birom, erzekeny a borom, dragabb nem johet szoba, szoval marad ez. De amugy igen, egy egy ilsen 1,5 oraig tarto teljes test szortelenites utan nekemnis nagyon elegem van belole :D
2/12 anonim válasza:
A gyantától és epilálástól gyengülnek a szőrök és ritkulnak is egy idő után. Plusz a hatás tovább tart.
De létezik lézeres, "végteles" szőrtelenítés is.
Ha ennyire zavar ruházz be rá.
Ha pedig nem zavar, akkor hagyd meg. Senki le se szarja.
3/12 anonim válasza:
De, de nem fogom abbahagyni. Ronda is és melegít is
4/12 anonim válasza:
De igen, nagyon elegem van belőle már sok éve. De szükségesnek érzem, mert nagyon utálom magamon a szőrt. Ezért el is kezdtem járni lézeres szőrtelenítésre, de ezt is csak egyesével, testrészenként tudom megtenni, mert sajnos egyszerre nem fér bele anyagilag. Főleg ilyen sok testfelületnél, mint amennyit szeretnék megcsináltatni.
5/12 anonim válasza:
Hát, nem kötelező a szőrtelenítés, jogodban áll meghagyni. Én vettem egy IPL gépet és nagyon bevált, persze maga a folyamat full hosszú, szal havonta rá kell szánni azt az egy órát miután vége a kezdeti fázisnak, de amúgy még ha el is hanyagolom akkor is tök ritkás, meg se közleíti az előtte állapotot...
6/12 anonim válasza:
Néhány helyen elengedem.hogy mindig.tokeletesen sima legyen. Pl labszar. Ugyis csak akkor latszik ha valaki kozel hajol
Comb, intim gyanta
Kézen hagyom amig nem tul hosszu, utana gyanta
7/12 anonim válasza:
Én örülnék, ha lenne (több) olyan lány, aki nem szedi le. Nekem jobban tetszik természetesen, szőrösen... :-) 34f
8/12 anonim válasza:
Dehogy nincs. Már ott tartok, hogy inkább leszorítom a melleimet (úgysem számottevőek) és beállok pasinak. Persze, persze, csak néhány évtizede divat a szőrtelenítés, de az sem volt olyan régen, amikor a magamfajtát még a cirkuszban mutogatták Didi, a szakállas nő néven. Még a piheszőreim is feketék, így egyszerűbb lenne kapásból tömény hidrogén-peroxidban fürdenem.
9/12 anonim válasza:
De, nagyon. Én most szeretnék beruházni egy végleges szörtelenítőre, amit ősszel kezdek. Borzasztó mennyi időt vesz el az epilálás, gyantázás meg persze állandóan oda figyelni azokra a fránya szőrbenővésekre. Remélem hatásos lesz.
10/12 anonim válasza:
Miattam aztán nem kéne halálra borotválnia magát senkinek.
(teljes test borotválása? :o )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!