Mit csináljak a fültágítóval?
Figyelt kérdés
Szóval 2 milis gumi fültágító van most a fülembe aminek levágtam a végét hogy át tudjon menni rajta, viszont most kilöki a fülem a tágítót.
Van fültágító csigám de azzal az a baj hogy nagyon az eleje az ami bele megy a fülembe (és az a nagy része a fülem él lóg, amit bármikor megtéphetek és akkor mégérzékenyebb lesz a fülem) és így az sem a legjobb mert még nem tudom tovább fordítani.
Éjszaka elkezdett gennyezni is.
Tudnátok segíteni?
2022. aug. 15. 09:46
1/1 anonim válasza:
Én is két millissel kezdtem az egészet. Sima lyukba betuszkoltam, szakadt is le egy kis bőrdarab de megvolt. Utána csakis csiga, mert azzal a legjobb, sőt szerintem csak azzal lehetséges. Viszont a gennyedzés az nagyon nem jó..főleg gumitól nem kéne, de elvileg ez az anyag nem vészes, próbáld tisztán tartani, teafa olajjal kenni és figyeld hogy reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!