Aquolina - Pink Sugar. Mit gondolsz erről az illatról?
Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 17:43
11/12 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Amúgy nekem is bejönnek az édes parfümök/illatok. Az édes illatok nálam sokat jelentenek. A Pink Sugarat amikor megszagoltam, tudtam, hogy megkell, hogy vegyem. :) Igaz, hogy melegben nem ajánlatos használni, de a hideg napokon nagyon kellemes. Akinek meg nincs rá pénze, ne búsúljon. A Pink Sugaron kívül is vannak még nagyon jó édes illatú parfümök. ;) :)
12/12 anonim válasza:
fincsi. máson legalábbis. vagy az üvegében. csak az a baj az ilyen illatokkal, hogy magamon nem bírom hosszú távon elviselni mert azt érzem ragadok, szállnak rám a legyek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!