Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem tudjatok hany eves korig...

Nem tudjatok hany eves korig no a mell? mert en jovo honapba mar 18 leszek es meg nem egeszen nott meg! Irjatok legyszi

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 10:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
17vagyok és nekem is 75B, de már nem érdekel, régen érdekelt de végül is annyi szép más dolog lehet egy lányon. pl jó feneke, szép haja szeme/arca. Valamelyik csak megvan!:)
2010. okt. 1. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom, hogy nagy a 75B, de ez egy elég standard méret, átlagosnak számít. Ha 70A lenne, megértem, hogy kicsinek tartod, de 75B nem rossz.

(Én 85C vagyok, de az alkatomhoz a D passzolna.)

2010. okt. 1. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem is 75B, igaz elég vékony is vagyok, de mondta már lány osztálytársam is, h neki milyen kicsi mellei vannak, bezzeg nekem tökéletesek . :D
2010. okt. 2. 01:21
 14/14 anonim ***** válasza:

# 5

Hú, ezt én is hallottam! Ha ez igaz, akkor viszont nagyon jók az esélyeim! 24 éves vagyok, és még mindig nő a mellem (70/B-sből kidomborodik, de a C-s még túl nagy). Pl. a bal mellbimbóm kisebb volt eddig mint a jobb, és most méretben az is utolérte a másikat az utóbbi pár hónapban. Sőt, mostanában pont úgy fájnak a melleim, mintha még nőnének, és barátom ezt meg is tudja erősíteni, tehát nem csak beképzelem.

Az első menstruációm is csak 15 és fél évesen volt, és 2-3 évvel fiatalabbnak néztek világéletemben.

Ha 25 éves koromig fejlődök, és egészségesen élnék, akkor eszerint lenne esélyem megélni akár a 150-et is! Nem lenne rossz! ;D

2015. júl. 14. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!