Milyen legyen a férfi arcszőrzete?
Jómagam a puha fiatalos arcot szeretem. Szőrtelen a nyerő részemről. Persze ez mindenkinek ízlés vagy/és elfogadás kérdése.
Nekem még az 55 feletti baráti réteg férfi tagjai is a szőrtelen arcot kedvelik.
"szakállat ápolni kell" - mindegyik arcállapotot kell ápolni, rendberakni.
A szőrtelent kb 2 naponta szedni, hidratálni, kezelni ne pattogjon ki s puha legyen.
A borostát mindig méretére visszaigazítani, ápolni, stb., akár formát adni neki.
Szakállnál is alap az ápolás és higiénia, a formára igazítás, fésülés, szakálolajak stb.
Igényes férfi tudja, hogy az ápoltság, karbantartás, higiénia alap mindegyiknél.
Egy exem volt szakállal, de soha többet. Hiába volt ápolt, puha stb. Nem volt olyan jó pl a csókolózás vele, mint szőrtelen vagy borostás srácokkal.
Útban van, zavar, csikiz, volt, hogy a számból húztam ki, hiába fésüli az ember többször. A szőr hullik.
+láttam szakáll nélkül őt s pazarlás eltakarni egy olyan szép állkapocsvonalat, nyakat vacak szakállal.
(Van 2 fajta állkapocsvonal amelyekért oda-vissza vagyok s nagyon szép karaktert, arcot ad az illetőknek s egy szép nyak szinte vonzza az ajkaimat.)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!