Mit csinálhatnék a bőrömmel?
Kb.12 éves korom óta vagyok pattanásos,azóta zsíros a bőröm,és mitesszeres,szóval a tinikor elején kezdődött,és még mindig elég csúnya az arcom,bár már kevésbé pattanásos.Nagyon zsíros,az orrom mitesszeres,tág pórusú,és ha ez még nem lenne elég,most nagyon kipattogtam vmitől,az egész homlokom tele pici apró zsírcsomókkal,meg két oldalt az arcom is.Olyan ronda vagyok:SMásoknak szinte tökéletes a bőrük,nekem miért nem lehet??Nagyon sokat foglalkozom vele.A bolti szerek közül (szinte)mindent kipróbáltam,kozmetikusnál is jártam már nem 1x,de nem sokat segített,1x voltam bőrgyógyásznál,aki felírt egy krémet,attól kicsit jobb lett,de nem sokkal.
Már teljesen tanácstalan vagyok.Nem is inkább a pattanások zavarnak,mert az néha jön csak elő min pl.most is,hanem a tág pórus,a zsírosság,meg a mitesszerek.
Mit tanácsoltok?
16/L
Köszönöm az eddig válaszokat:)
Fűszeres,zsíros ételeket ritkán eszem,ahogyan csokit is csak ritkán,havi-2 heti 1x.Már kávét se iszom,régen is csak egy nagy bögre tejbe annyit tettem,hogy épp íze legyen.A tejet is elhagytam,nyáron mindennap egy nagy bögrével ittam,ha nem többet,most már csak heti 1x.Gyümölcsöket,zöldségeket szinte mindennap eszem,és szedek Biovannét is.Ezek után is ronda a bőröm.Ja és hetente radírozom,gőzölök kamillával,néha mosogatom is vele az arcom,az alapozót általában le szoktam mosni ha hazaérek.
Van vkinek még más ötlete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!