Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Help Hogy lehetne ilyen...

Help Hogy lehetne ilyen alakom? Lejjebb bemásolom a linket + nagyon magas vagyok és kicsit ""deszka"" hogy lehetne nagyobb?🍑Milyen edzéssel és étrendel?? 166 cm magas vagyok és kb.49-50 kg (16 éves vagyok)

Figyelt kérdés
[link]
2022. júl. 31. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Photoshop/plasztika. Nagyon sok hasonló alkatú lányról derült ki, hogy plasztikáztatták magukat, vagy egyszerűen szerkesztették a képeket
2022. júl. 31. 12:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Formásabb feneked mondjuk booty workout-tal lehet, keress ilyen videókat youtubeon és csinálgasd. Nagyobb nem tudom, hogy lesz e a feneked. Van, ami genetika,és nem lehet rajta változtatni, ilyen a hízás is, ki hova hízik.

A hasra nem tudok mit mondani, főleg h a kép valszeg photoshop.

De am tényleg csak kezdj el vmi workoutot, ami arra van hogy a hasat szálkásítsa. Aztán majd alakul.

2022. júl. 31. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Alkat és genetika kérdése, hogy ki hova hízik, hogyan fog kinézni a teste ha sokat edz fenékre és hasra.

A képen a lány egészen biztosan nem így néz ki normális pózban, nem behúzott hassal, plusz a csípőtől bővülő nadrág is más alakot mutat.

Viszont azzal ha kb. bármilyen pl. youtubeon megtalálható fenékre, combra, hasra edzős videót megcsinálsz rendszeresen közelebb kerülhetsz a hasonló alak eléréséhez, csak tartsd észben, hogy a pinteresten és instán látott ilyen alakú lányok sokszor csak pózolás és szerkesztés miatt néznek ki így.

2022. júl. 31. 18:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm mindenkinek!
2022. júl. 31. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!