Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nőhet még a mellem?

Nőhet még a mellem?

Figyelt kérdés

Az a baj nagyon kicsik:/ és már 17 vagyok. Lassan 18.

És zavar, hogy pl. bikiniben látszik, hogy kb. semmi sincs :/

Fog még nőni? Vagy erről már lemondhatok?

Illetve nagyon cikinek érzem, hogy kb. némely 14 évesnek nagyobb melle van mint nekem

2022. júl. 30. 12:01
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ezêrt felesleges aggódnod, amondó vagyok.

Komplexusok nélkül szebb az élet.

2022. júl. 30. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Csináltasd meg 20-21 éves korodban.

Vagy keress egy incelt, aki fizeti.

29/Chad

2022. júl. 30. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
En eddig akárkivel beszéltem pomt, hogy inkabb orul, hogy kicsik a mellei, tobbek kozott en is :D Szerintem sokkal jobb, praktikusabb, hisz kenyelmes, nem zavar sportban, alvasban, nem faj tole a hatad stb. Nekem B-s van (éppen csak) es tokeletesen elegedett vagyok vele. Van olyan baratnom is, akinek hatalmas mellei vannak, o azon gondolkozik, h mellkisebbitest csinaltat majd, ha nagykoru lesz, annyira zavarja. Szoval en azt tanacsolom neked, hogy fogadd el igy magad, sokkal kenyelmesebb, mellesleg szerintem igy is lehez nagyon csinosnak lenni. Noni egyebkent nem valoszinu, h fog, max ha hizol, meg majd kesobb szoptatasnal.
2022. júl. 30. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

Sok olyat hallottam, hogy egy lánynak huszonéves koráig kicsi volt, aztán megnőtt, szóval lehet, hogy szerencséd lesz. Mondjuk nekem nem volt :D De legalább ha kicsi, akkor sokszor formás és feszesebb, lehet ha nagy lenne akkor meg azért nem tetszene, mert lóg vagy nem szimmetrikus - amivel szintén nincs gond, de olyan ritkán van, hogy nagy is meg a formája is "tökéletes". És vannak olyan férfiak, akiknek direkt a kicsi tetszik, vagy mindegy nekik. A műtétet nem ajánlom, nagyon sok probléma van vele és rengeteg nőtől hallottam, hogy megbánták.

Egyébként egy csomó színésznőnek meg modellnek is kis melle van, és senki nem gondolja, hogy ciki.

2022. aug. 1. 22:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenkinek ment a zöld:)
2022. aug. 4. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!