Srácok/férfiak! Titeket zavar ha egy lánynak van kis hasa?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy híztam, s lett hasam..;/ kissé zavar mert 1 hét múlva megyünk nyaralni strandra is:/
168cm 60kg lettem
Titeket zavar ha egy lánynak van kis hasa? tehát nem lapos?
2022. júl. 27. 19:23
1/9 anonim válasza:
Nem, de a nyaralás jó alkalom arra, hogy többet mozogj. Mire hazajössz a nyaralásból, nemcsak szépen lesülsz a napon, hanem a hasad is kisebb lesz. Ez nagyon tetszene!
2/9 anonim válasza:
Én már nem is nézem a nőket, annyira teszek rájuk, szóval felőlem aztán még hordó méretű is lehet az a has…
F.44
3/9 anonim válasza:
Miért? Most már a férfiakat nézed?
5/9 anonim válasza:
Szerintem? Szerintem meg vagy keseredve :D
6/9 anonim válasza:
Sok évnyi tapasztalat amit szereztem az emberekről, arra pont elég volt, hogy így ítélkezzem.
7/9 anonim válasza:
Nem kellettél egy nőnek sem gondolom, és ezért ők a hibásak
8/9 anonim válasza:
Minden esetben én vagyok a hibás?
Ilyenkor.
Nem hinném.
Tudom ez itt egy bevett szokás, hogy ha valaki már mindent megtesz hogy párja legyen, de folyton elutasítják, akkor ő a hibás. Egyértelmű.
Nincs ezzel gondom, de akkor fogadják el az én véleményemet is ezekután..
9/9 anonim válasza:
Nem zavar, már ha persze nem akkora, mintha ikrekkel lenne terhes.
Tudsz egyébként valami hasonló képet mutatni, hogy mit képzeljünk el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!