Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A rovidujju ing tenyleg...

A rovidujju ing tenyleg ennyire gaz?

Figyelt kérdés
Nyilvan nem elegans viselethez, hanem hetkoznapira. Ugy vettem eszre, a stylistoknak a hatan felall a szor ettol, de az atlag embereknek is? :D Nekem rengeteg kockas rovidujju ingem van, amiket sokkal jobban preferalok a nagy melegben, mint a polokat.

#öltözködés #ing #rovidujju ing
2022. júl. 27. 14:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

Évek óta gondolkodom ezen, hogy pontosan mi is a gáz ebben....

(nyilván nem öltönyhöz, vagy biznisz öltözékhez)

A megmondóemberek, divatdiktátorok ugyanakkor tök trendinek tartják, ha a hosszúujjú ing ujja fel van tűrve...

NEm is értem....

2022. júl. 27. 14:38
 2/15 A kérdező kommentje:
#1-es: pont ugyanigy erzek en is! Akkor nem vagyok egyedul ezzel... Ehhez kepest egy hete egy olyan mondat hangzott el egy stylist szajabol, mikor a politikusok oltozkodeset elemeztek, es elokerult egy nem formalis viseletnel a rovidujju ink, hogy "A rendszervaltas ota az a ferfi aki ad magara nem hord rovidujju inget!" WTF???
2022. júl. 27. 14:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Haaat, én nem vagyok oda a rovidujju ingert, foleg azert nem, ami igy nagyon elall a kartol, nekem valahogy kicsit igénytelen hatású. Viszont, ha nem áll el olyan durván, esetleg izmos karon feszül, akkor jól is nézhet ki, azzal nincs olyan nagy baj. Bár én is inkább a hosszúujjú inget preferálom feltűrve :D
2022. júl. 27. 14:43
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

Mert a rövidujjú ing nem formális viselet.

Ez mindig is kék galléros uniformisok része volt, fehér galléros helyeken pont úgy kinéznek benne, mintha munkavédelmi bakancsban mennél tárgyalni.

Szóval nincs vele feltétlen baj, de nem mindegy hova hordod.

Pl bulizni, lazább randira el lehet benne menni, de hivatalosan megjelenni már kínos.

2022. júl. 27. 15:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
4: de a divatdiktátorok nem az üzleti/hivatalos öltözék kapcsán tartják elfogadhatatlannak, hanem általánosságban...
2022. júl. 27. 15:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokak szerint igen, szerintme nem, főleg nem 35 dokban
2022. júl. 27. 17:17
 7/15 anonim ***** válasza:

a divat sosem az észszerűségról szólt.

ellenben az egészet nagyon áthatja, hogy bizonyos megoldásokat trendinek, másokat cikinek címkéznek, birkajelleggel, soha semmit nem kérdőjelezve

2022. júl. 27. 17:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

figyeld meg, bármilyen hosszan is indokolják, végső soron az egészet össze lehetne foglalni annyival, hogy "azért, mert csak"

(4-es válaszának is ennyi a lényege tulajdonképpen, még ha igazat is írt)

2022. júl. 27. 17:35
 9/15 anonim ***** válasza:

"de a divatdiktátorok nem az üzleti/hivatalos öltözék kapcsán tartják elfogadhatatlannak, hanem általánosságban"

Ez mondjuk tényleg csak az, hogy épp mire mondják rá, hogy az a menő.

A mostani trendi szerelések azok, amik gyerekkoromban a piaci turi legnevetségesebb darabjai voltak.

A cél az, hogy új, és új ruhatárakat adjanak el.

De szabás, anyag meg minta is sokat számít.

A hétköznapi emberek nagy része nem jár black tie meg white tie eseményekre.

Max esküvők, temetések, állásinterjúk, színházi estek azok, amik ilyennek minősülnek. Ide nem hordunk rövidujjút, de nők se vehetnek fel csak úgy bármit.

2022. júl. 27. 18:36
 10/15 anonim ***** válasza:
71%

Nyaralás, egyenruha/munkaruha, jelmez, sport.

Máshoz nem visel FÉRFI rövidet!!!

2022. júl. 27. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!