Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan áll orr pc...

Szerintetek hogyan áll orr pc egy fiún?

Figyelt kérdés

Igazából férfi ill. női véleményt is megköszönök, csak tüntesd fel légyszíves a korod, illetve a nemed.

Igazából az egyik fülem már ki van lyukasztva és egy kamu fültágító szerű fülbevaló van benne, amit kifejezetten szeretek és elgondolkodtam rajta, hogy ez egy fekete orr pc.-vel jobban mutatna, de eléggé bizonytalan vagyok abban, hohy meg-e merjem csináltatni. Esetleg mennyire túlzás már ez? Való életben milyen véleményekre számíthatok az ismerőseimtől/átlag emberektől, esetleg van aki ez miatt elkezdene rosszul viszonyulni hozzám? 18F

UI:Negatív véleményeket is nyugodtan írhattok, csak légyszíves kultúráltan.

Ilyenre gondoltam, csak feketében: [link]

2022. júl. 26. 22:37
A kérdező szavazást indított:
Igen, jól áll.
Nem, túlzás már.
23 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Attol fugg
2022. júl. 26. 22:57
 2/8 A kérdező kommentje:
1.válaszolótól megkérdezem, hogy mitől, de sztem tudom a választ.😅
2022. júl. 26. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Van akinek jól áll, de kevés ilyen van
2022. júl. 26. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Függ attól milyen körökben mozogsz. Én sokat járok metál koncertekre, nekem annyira nem extra, pasiknak is szokott lenni.
2022. júl. 27. 00:35
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nincs semmi gond vele. Ha szeretnéd csináltasd meg 1x élsz. Ne foglalkozz más véleményével (minden esetben). Előszö is magadnak kell megfelelned. 32/N
2022. júl. 27. 00:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó, de az orrod anatómiájától is függ. Van, akinek van az orrcimpán hely hozzá, van akinek nem.
2022. júl. 27. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az arcod karakterétől, és az orrod formájától nagyon függ mi áll jól.

És ezt ne úgy értsd, hogy nagy orr = rossz, nem erről van szó.

Viszonylag könnyen megnézheted milyen az összhatás, egy ilyen mű piercinggel, viseld egy napig, szokj hozzá.

32/N

2022. júl. 27. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik az ilyen, magamon nem tudom elkepzelni, de ha megy a stilóhoz miért is ne, egyszer élünk! 26/F
2022. júl. 28. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!