Milyen piercingetek van?
Figyelt kérdés
Hány évesen készült az első és mennyi van összesen? :)2022. júl. 23. 15:40
1/4 anonim válasza:
18 évesen készült az első. Utána még készült 7 db. Azóta már kiszedtem őket, sokkal kényelmesebb az élet nélkülük.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem most készült az első - 32 vagyok. Daith (migrén piercing). Gondolkodok rajta hogy a másikba is tetessek. Tetszik még a tragus is...és a helix is.
2022. júl. 24. 12:12
3/4 Metionin válasza:
Van 2 tragus, 1 helix, 1 rook, 1 conch, 2 upper lobe és egy fél industrial :D kilökődött sajnos a külső lyuknál és így csak a belső lyuk van meg, egy karika van benne. Ja meg a 2 rendes fülbevalólyuk van még. Huszonévesen kezdtem szúratni őket, a legutóbbi 2 db idén készült a 32. születésnapomon.
4/4 segitseg válasza:
bridge piercing volt az első kb 4 hete és a második az egy köldök pc lesz jövőhéten :3 meg persze ezelőtt fülbevalónak lyukak ide-oda xD (16/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!