Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen egy igazi emo?

Milyen egy igazi emo?

Figyelt kérdés
Milyen egy igazi emo? "Hülye válaszokat" nem kérek.

2022. júl. 21. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
41%

Guglizz rá ha a stílus érdekel.

De szerencsére ma már nem menő.

Amúgy hisztis,unatkozó,elkényeztetett világfájdalmas gyerekek,akik nincsenek lefárasztva és semminek nem tudnak örülni..

2022. júl. 21. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Manapság már szerintem olyan, mint Columbo felesége. Nem létezik. Szerintem sem érdemes feszegetni, annyira kifordult a dolog. Lássuk be, hogy joggal. Amit előbb írt valaki! Igen, a mesterséges világfájdalom, az önsajnáltatás...stb., ez mind-mind szánalmas :D Neten fellelhetőek a sztereotip külsőségek, de a Vans Slip On cipőt kikérem magamnak, hogy "emós cipő".
2022. júl. 21. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

tessek olvasni lehet ilyen es ehhez hasonlo oldalakon

2022. júl. 22. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nosztalgikus látvány
2022. júl. 22. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem a külsőségek tesznek valakit emová.

Ha az igazi emo irányzat érdekel, és nem a felszínes pózerek világa, akkor célszerűbb “szórakozás -> zene” kategóriában keresni az igazságot, és nem a “szépség és divat”-ban.

Mert magadra öltheted egy szubkultúra sztereotip külsőségeit. Befestheted és féloldalasra vágathatod a hajad, húzhatsz fekete és sakktáblamintás göncöket, de attól még nem fogsz oda tartozni.

Az emok általánosságban nagyon érzékenyek, hiszen maga a színtér is a hardcore-ból kivált “emotional punk” irányzatból gyökerezik.

Ez egy kicsit fura nekem, és lehet, hogy ez csak az én megérzésem, de mintha önként vállalnák magukra az áldozat és a kirekesztett szerepet, pedig távolról sem olyan drasztikus a helyzet, mint ahogy beállítják. A pszichéjük eléggé befolyásolható, ahhoz képest, hogy elméletileg ők is punkból lettek, túlságosan adnak arra, hogy mit gondolnak mások, gyakori náluk az ebből fakadó hangulatingadozás. A problémáikat gyakran felnagyítják, és így alkotják tovább valami mássá, pl. zenévé vagy festménnyé. Amúgy a másik oldaluk kifejezetten aranyos, hálásak, már szinte rajongóvá vállnak, ha valaki kedves velük.

De ha már zene, őket hallgatják: My Chemical Romance, Fall Out Boy, Panic! At The Disco, és aki jártasabb a színtérben, biztos sorolna még sok más nevet. Magyar emo zenekar az Anti Fitness Club.

2022. júl. 22. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, világos, hogy akkor hiteles, ha a belső is megvan hozzá, de na, ki emlékszik már erre...Azért mondtam, hogy nem annyira érdemes feszegetni, de kinek hogy. Bakancsot sem csak rocker hordhat. És a 20:24 kommentben is ott van, hogy önsajnáltatás...
2022. júl. 22. 21:00
 7/7 A kérdező kommentje:
5/6 válaszra: Nem tudtam melyik kategóriába tegyem, mert annyit tudok róla hogy ez is és az is.
2022. júl. 23. 07:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!