Aborted kérdése:
Szerintetek mennyire ciki manapság ha egy férfi fatalpú klumpába jár? Nekem nagyon megtetszett kényelmes majdnem mindenhova abba járok.
Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 18:53
1/6 anonim válasza:
Egyrészt ciki (szerintem), másrészt már a gondolattól is megfájdult a térdem. A kemény talppal a lehető legrosszabbat teszed a lábadnak és térdízületednek.
2/6 B2man válasza:
Egy kicsit retró, de ha neked kényelmes, lelked rajta!
4/6 anonim válasza:
Mitől lenne ciki? Nyilván kiöltözősebb eseményekre nem való, de a hétköznapokra teljesen oké. Mondjuk ha sokat kell járkálnod, akkor nem annyira célszerű.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, amúgy szoktam látni néha férfiakat is fatalpú klumpában. Orvosoknál alap. Tényleg nagyon kényelmes. F
6/6 anonim válasza:
Az elmúlt években újra rákaptam a fatalpú klumpákra. Régebben jobban érdekelt, hogy mások mit gondolnak, ma már nem hagyom, hogy mások véleménye befolyásoljon. Évekig hanyagoltam, max. otthonra hordtam, épp azért, mert "jaj, ez ciki, mit szólnak hozzá az emberek?", de ma már úgy vagyok vele, hogy első a kényelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!