Parfüm szavatossága?
Figyelt kérdés
Vettem magamnak egy számomra nagyon kedves parfümöt (amouage memoir men) és csak különleges alkalmakkor használnám és lehetséges hogy két használat között akár évek telnek el. A kérdésem az lenne hogyan tudnám elkerülni hogy tönkre menjen?2022. júl. 10. 18:02
1/4 anonim válasza:
Ha a kupakot rajta tartod meg nem meleg helyen tárolod akkor nem fog megbuggyanni bár az illata változni fog idővel.
2/4 anonim válasza:
Nekem volt olyan parfümöm, ami a rendeléskor is, mint kideritettem utólag batch kód alapján, 9 évig porosodott a polcon bontatlanul, mire hozzám jutott, nem volt semmi baja, igaz bontstlan volt. Kibontás után, ha már egyet kifújtál belőle, onnantól ilyen 5-6 évig max eláll, ha úgy tartod, ahogy javasolják. Száraz, hűvös helyen, fénytől védve. Az a biztos, ha a papírdobozát is meghagyod és abban tárolod.
3/4 anonim válasza:
Ja, és ez esetben elég ha a lehető legkisebb kiszerelésben veszed, ha csak különleges alkalmakkor használod. Gazdaságos nem biztos hogy lesz így, mert amúgy árban a nagyobb kiszerelés jobban megérős, mert nem úgy árazzák, hogy pl. a 100 ml-es kétszeres ára az 50 ml-esnek csak pár ezerrel drágább, a te esetedben viszont jobb, ha kevesebbet veszel, mert úgye használsz el éves szinten pár alkalommal 100 ml-t, úgy csak rádromlana évek múlva.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. júl. 11. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!