Hormonok miatt Gél lakk leválás?
Figyelt kérdés
Nemrég pesten elkezdtem járni egy körmös lányhoz. Az első hónapban épített körmöt kértem de leestek egytől egyig. Most az utóbbi két alkalmommal erősített gél lakkot kértem de azok is lepotyogtak (nem feszegettem nem vertem oda semmihez stb)
Pl a legutóbb fésülködés közben estek le csak úgy spontán nem is éreztem közben csak utána hogy valami fura...
Tapasztalt körmöstől kérdezném, hogy tényleg bennem van a hiba és azért esik le (a lány szerint a hormonjaim lehetnek a hibásak) vagy ő csinál valamit rosszul?
2022. júl. 5. 06:25
1/4 anonim válasza:
Menj el máshoz, valószínű rossz az előkészítés.
2/4 anonim válasza:
Rossz az elokeszites!!
,reszeles(felbolyhozas),portalanutas,zsirtalanitas +vizelvonas , bounder
Vmit kihagy!!!
3/4 anonim válasza:
Ritkán úgy tudom megesik, nekem se tapadnak jól a körmeim de a mostani körmösöm amit rátesz úgy oda köt mint a beton, mégis mondta hogy volt olyan vendége akivel mindent kipróbáltak és egyszerűen minden leesik a körméről.
4/4 anonim válasza:
De mindenképp próbálj ki pár körmöst mert tényleg lehet hogy ő rontja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!