Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan hogy ha egy no...

Van olyan hogy ha egy no elnegy egy fotozasra es ott felfedezik?

Figyelt kérdés

Egyaltalan hova kell menni ahhoz, hogy felfigyeljen egy fotos egy jo alakra?

En 31 eves es 155 cm / 59 kg no vagyok.

2022. júl. 2. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy szép legyen a modellek bőre. Arra van smink és photoshop. Leginkább a csontozat és magasság számít, de már az sem, mert a balenciaga is tescos szatyrokat gyárt, és a legtöbb divatcég meg beállt ebbe a tök mindegy ki vagy, modell lehetsz dologba az utóbbi években, mert már senkinek nem megy úgy a szekér, szinte az összes divatház szenved. Az ilyen haute couture modellek meg már nincsenek vagy 10 éve, mert nincs kereslet rá, helyette megjelentek a melegítős billie eilish féle balenciaga dolgok és társaik.
2022. júl. 2. 16:47
 12/12 A kérdező kommentje:

Koszi az oszinte valaszokat. Meg ha rosszul estek os, akkor is tudomasul kell venni... csak ugy kiprobalnam magam ilyen helywn... az en munkam az idosek gondozasa Angliaban es ugy csinalnek valami egeszen mast.. azert jutott eszembea modellkeder, mert tebyleg sokan mondjak , dicsernek foleg a labaimat, de az egesz alakomat, homokora alakom van es a csontozat felepitesem is eleg aranyos, ha hizok , akkor hizok mindenhova. Olvadtam errol hogy eleg ritka....

Aztan kicsit vigasztalodtam a hsz-sal miszerint mostansag nem szamit a kor, suly, magassag sem... :) minden esetre elmegyek egy fotoshoz csinaltatok magamrol fotokat, aztan majd alakul...

2022. júl. 2. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!