Milyen férfi parfüm a mindennapokra, irodába?
Figyelt kérdés
Olyan kellene ami kellemes illatú, de nem túl erős, hanem visszafogott és tényleg csak közelről érezni. Nem szeretnék "csíkot húzni" magam után.
És azért ne kerüljön egy kisebb vagyonba.
2022. jún. 27. 09:06
1/2 anonim válasza:
Rengeteg olyan parfüm van, ami hatalmas márka, nagyon keresett és az illata is jónak tűnik, de minden attúl függ, hogy a TE BŐRÖDÖN milyen lesz az illata!!! Tanácsot bárki adhat, ha neked nem jön be. Én rengeteget végigpróbáltam egy boltban (Angliában élek), de alig találtam olyat, ami illik is hozzám és nem fordul ki a gyomrom. Most hiába írom le, hogy az egyik egy minőségibb Giorgio Armani: Acqua Di Gio, a másik pedig egy fele árban lévő Calvin Klein: Encounter, ha ez neked nem jön be, vagy nem illik a bőrődhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!