Ilyen fejszerkezettel és testtel nyugaton nem lehetnél filmszínész? Magyarországon ilyen alacsony színvonalú az igény vagy a felhozatal?
Figyelt kérdés
Ilyen fejszerkezettel és testtel nyugaton lehetnének filmszínészek?
Magyarországon ilyen alacsony színvonalú az igény vagy a felhozatal?
Nézzétek:
2022. jún. 24. 20:06
11/54 anonim válasza:
Magadról is tegyél ki képet te Adonisz,hadd lássuk!De ne valami letöltött kép legyen,mert azt lelehet vágni! XD
12/54 A kérdező kommentje:
Életrevaló, inkább Youtube contest...feltesszük a videólinket egy külföldi szavazgatós oldalra, megnézzük ki kap több pontot a lányoktól. A Videón "életrevaló" feliratú papírt tartasz majd a kezedben, én meg "kérdező" feliratút. Benne vagy?
2022. jún. 24. 21:33
13/54 A kérdező kommentje:
Remélem van 4K kamerád. NYomjuk 4K-ban, ne elmaradott kelet-európai 1080p gagyiba.... benne vagy?
2022. jún. 24. 21:38
14/54 anonim válasza:
12.:Nem.Mert én tisztába vagyok a külsőmmel,hogy nem vagyok szép.De te azáltal hogy leszólod más(ok) ember(ek) kinézetét,nyilván többre tartod magadat náluk külsőre.És nyilván ezzel a kitérő válaszoddal,nem is tennél ki ide magadról képet,mert sejted hogy mi lenne a végeredménye,na ennyit erről,meg rólad is.
15/54 anonim válasza:
13.:De ha nem akarod/mered,küldhetsz nekem privátba is képet magadról.Habár lehet hogy úgy nem is lehet,mindegy is,mivel ha tényleg őszinte akarok lenni,a tököm se kíváncsi rád. XD
16/54 anonim válasza:
Tegyél már fel magadról egy képet, te Adonisz! Hadd gyönyörködjünk benned!
17/54 A kérdező kommentje:
Szerintem jobban nézek ki mint egy kevert kelet-európai. De olcsó személyeskedéssel ne üssük szét a topicot. Miért ronda az átlag filmes színész Magyarországon?
2022. jún. 24. 22:01
18/54 anonim válasza:
'Szerintem jobban nézek ki mint egy kevert kelet-európai.' - na itt engedhetjuk el a temat. Nem valaszokat akar ez a nyomorult, csak provokalni, a sajat (velt) igazat megerosittetni masokkal.
Rossz hirem van: nem fog menni.
19/54 anonim válasza:
Okkal dolgoznak modellek helyett színészekkel a filmiparban. Nem illegni kell, előadni.
20/54 anonim válasza:
Hollywoodban is hemzsegnek az elfajzottnál elfajzottabb fizimiskájú zsidók és niggerek. Ha nyesve van a vége, az egyetlen kérdés már csak az, hogy hány blankolt brét veszel a púzódba, és dőlnek a szerepek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!