Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl nagy a mellem, utalom?!

Túl nagy a mellem, utalom?!

Figyelt kérdés

17 eves vagyok, es nagyobb idomokkal aldottak meg amit teljesen utalok. Nyilvan jol tud kinezni egyes esetekben es tapadosabb poloval nem is ezt mondom. De ez 1 honapban egyszer fordul elo, vagy talan meg annyiszor sem. Minden nap nagyobb bovebb polo van rajtam, mert nem szeretem mutogatni a pocakom:/

Mivel a mellem is eleg nagy, ezert a nagy polokba 5x akkorának tunok mint alapbol lennek.

Jelenlegi meretem 90D vagy epp 90DD, readasul alug van tartasuk, igy melltarto nelkul nem is tudok menni sehova.

Alig talalok melltartot is ami mindenhol tokeletesen illeszkedne.

Hatam is borzasztoan szokott fajni ezmiatt.

Nagyobb mellu lanyok, van valami tanacsotok? Honnan kene vennem? Lehet tolem aztan mar dragabb hely is. Csak legyen vegre egy tokeletes amibol nem esik ki szo szerint ket lepes mulva

2022. jún. 23. 18:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

hat mondjuk elso korben lefogynek es akkor utana keresnek melltartot.

elmondasod alapjan nem vagy tul szerencses alkat - konnyen hizol, puha mellek.

szivas, de ebbol kell kihozni amit lehet.

a melleiden sokat nem tudsz valtoztatni orvosi beavatkozas nelkul, igy en az alkatomra koncentralnek es ugy nyernek onbizalmat elsodlegesen.

sok sikert!

2022. szept. 6. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!