Menesi Vanda instajan van egy uj bikinis kép, szilikon cicije lehet vagy nem?
Figyelt kérdés
nekem ezen a foton nagyon annak tünik,de nem gondoltam volna h az,hiszen nagymelle volt mar tizenevesen is es nem hiszem h mar akkor megcsinaltatta volna..nem tudom mi lehet az igazsag..esetleg amiota ilyen gyuros lett lehet megcsinaltatta..velemeny?2022. jún. 21. 16:33
1/9 anonim válasza:
Miért érdekel téged más nő melle?
2/9 A kérdező kommentje:
miert ne erdekelhetne🤷♂️
2022. jún. 21. 17:48
3/9 anonim válasza:
Igen, megcsináltatta. Fogyott sokat és gondolom Wicha Jóska (a párja akinek a családja régen milliárdos volt, mára meg már csak igyekeznek eljátszani, hogy van pénz) megkérte, hogy kezdjen a csöcseivel valamit. Egyébként sajnos így mégjobban telepi hatást kelt. Nem értem miért csinálják ezt magukkal a nők. Szép kislány volt, most meg a sok arctöltéstől, meg ettől a 2010-ben volt divatos feltöltött szájtól vagy 40 évesnek néz ki.
4/9 anonim válasza:
Valószínüleg igen, nagyon vonzó, szexi tip-top nő!
5/9 A kérdező kommentje:
😀komolyan a gyerek ra szolt h csinaltasd meg mert igy nem leszunk joba🤔😅igen a tönkrement milliardost milliomosnak hivjak..amugy tenyleg patika csaj volt nem mintha most nem lenne jo de par eve brutal volt mar ha a melleinel maradunk igencsak szerette is kitenni a nagyközönsegnek mutatoba…van jo nehany kep rola a neten
2022. jún. 23. 10:35
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy történt biztosan, de Józsefet ismerve tuti nem mondta azt, hogy: "-Jaj Vandám, te így vagy szép, ahogy vagy, kérlek ne tetess több idegen anyagot a szervezetedbe, mert veszélyes lehet!"
Tip-top nő? Ne haragudj, bárki is vagy... de ezek hatalmas cicás meg HOPE meg FAITH tetkók van akinek még bejönnek? Gyakorlatilag az egész testét ilyenek borítják, amik szerintem jócskán leviszik egy nő színvonalát.
Józsika "vagány" nőre vágyott mindig is, de majd idősebb korában rájön, hogyha szeretne még milliárdosok között mozogni, akkor egy ilyen nővel rohadt ciki ott megjelenni.
7/9 A kérdező kommentje:
hat nem tudom az egy dolog h vki hogy nez ki…mondjuk sztem azert a csaj nem nez ki rosszul meg ha buta is mint egy faék engem az se zavarna alapjaraton..amit leirsz az alapjan meg amit gondolok is az ilyen emberekrol h apuci hata mögött es miatt verni magat nagy arccal mert olyan csaladba született inkabb gázabbnak tartok
2022. jún. 23. 13:51
8/9 A kérdező kommentje:
hát nem lett jobb neki sztem..
2022. jún. 28. 09:44
9/9 anonim válasza:
Bizony szépen feszülő, szilikoncicis ifjú hölgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!