Mennyire néznek rám furán haspólót viselő fiúként?
Figyelt kérdés
Ti elitélitek ezt?2022. jún. 19. 13:19
2/12 A kérdező kommentje:
Igen de ez miért lényeg?
2022. jún. 19. 14:12
4/12 anonim válasza:
alapból azt gondolom, hogy ha egy fiú ezt vesz fel, akkor az. amivel nincs probléma. ha nem akarja, hogy annak nézzék, akkor lehet.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem az az lmbtq-s, prideos, jogokért kiálltó vagyok, egyszerűen csak a női ruhákban érzem jól magam, nem feltünősködésből
2022. jún. 19. 16:22
7/12 anonim válasza:
tök mindegy, minek gondolod, akkor is b*zisan néz ki egy srác haspolóban.
8/12 anonim válasza:
Én nem ítélem el, azért elég sok fiút látni aki nőiesen öltözködik. Főleg ha Budapesten élsz.
9/12 Metionin válasza:
Biztosan elég sokan, bár én nem lennék köztük. Én bírom, ha valaki úgy mer öltözködni, ahogy szeretne. Nem hiszem, hogy egy szép hassal rendelkező férfin rosszul nézne ki, ahogy egy szép hasú nőn sem néz ki rosszul Ez csak egy ruhadarab, alak kell hozzá igazából meg önkritika.
10/12 anonim válasza:
Meleg is van, másrészt pedig egy izmos hasat miért takargasson az ember?
Nem azért edz, hogy ne lehessen látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!