Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy teltebb...

Mit csináljak, hogy teltebb ajkam legyen?( Nem akarok plasztikáztatni, meg anyum úgyse engedné xd)

Figyelt kérdés
Közepesen vastag ajkam van, szeretném ha nagyon duzzadt szám lenne, ajakfeltöltésen kívül van még más módszer a telt ajak eléréséhez? Extrém sexy ajkakat akarok!!!
2022. jún. 17. 15:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Istenem, annyi szexi nő van vékony ajkakkal, pl. Olivia Wilde, Amy Adams, Elizabeth Debicki, Alicia Vikander, Anna Kendrick, Mihalik Enikő szerinted nem szexi? Neked meg ráadásul közepes van, ne akarj jellegtelen egyenmaca fejet légyszi, ha neked alapból nem telt van... 🙏
2022. jún. 17. 16:24
 12/15 anonim ***** válasza:
40%

11. ez hasznos válsz volt!

Szerintem megdöntöttél egy sztereotípiát!

2022. jún. 17. 16:38
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

Hetente kétszer egy parkban orálisan elégítsd ki a pasidat és olyan szád lesz amilyent szeretnél.

Legalább a pasidnak legyen jó ha már ilyen hülye vagy.

2022. jún. 17. 16:43
 14/15 anonim válasza:
Nem tehetsz róla, hogy milyen vagy, de arról sem, hogy milyen szeretnél lenni. Az AVON-nak volt régen egy ilyen szájfénye, kicsit csipte az ajkakat, nem próbáltam de állitólag kellemes volt. Amúgy egy ismerősöm renderesem jár feltölttetni. Nem vagyunk közeli barátnők, de nem vettem volna észre, ha nem tudom. Gondolom amiatt mert nem olyan nagyra csináltatja, szóval ez nem mindenképp rossz, csak egy kis esztétika. Viszont szerintem is inkább próbáld meg elfogani magad, biztosan szép vagy és fiatal :)
2022. jún. 28. 09:11
 15/15 anonim ***** válasza:
És szerinted ez a Wishes cucc működik?Ne röhögtess...
2023. febr. 19. 16:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!