Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Probléma ha nem hordok melltar...

Probléma ha nem hordok melltartót?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, egyáltalán nem nagyok a melleim, ezért tartom feleslegesnek hogy A/B-s kosarú melltartókkal bajlódjak.

Most hogy itt a nyár, végképp nem szeretem hordani őket, ezért mindig próbálok olyan ruhákat felhúzni, amikben nem feltűnő a "csupasz" mellem.

Egy dolog azonban nagyon zavar... Rengetegen megnézik. Persze, látszik hogy nincs ott szivacs, főleg ha sétálok, hiszen velem együtt mozognak a "csajok"... emiatt igazából elkerülhetetlen hogy ne tűnjön fel... csak néha már tényleg zavaró ahogy egyes emberek feltűnően megnéznek.

Egy barátom azt mondta, hogy nagyon gáz ha egy nő nem hord melltartó és visszataszítónak tartja.

Szerintetek is az?

2022. jún. 7. 22:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz egyáltalán
2022. jún. 8. 07:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ebben semmi gáz, sőt, szerintem inkább önbizalmat sugároz.
2022. jún. 8. 09:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs azzal baj, ha valaki deszka. Tényleg, nincs. Az viszont nagyon gáz, ha a melltartót kvázi felcsatolható műmellként hordja, fogadja már el a testét, ahogy van. A férfiak sem csatolnak fel hasizom meg bicepsz alakú szivacsot a megfelelő helyekre.

2022. jún. 8. 10:07
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy gaz ha neked ugy jo. Nekem is egyre tobb csaj ismerosom jar melltarto nelkul. A bimbi mondjuk surun atlatszik. Probalom nem nezni xd de altalaban ense birom ki... Nagyon szep csajok es hat en meg ferfi vagyok 🤷😀
2022. jún. 8. 11:52
 15/20 Metionin ***** válasza:
85%
Miért lenne probléma? Ha nem érzed szükségét, ne hordd. Írod, hogy nem átlátszó meg olyasmi felsőket veszel fel, amik alá feltétlenül kellene. Akinek nem tetszik, ne nézze. Amúgy én sem hordok bár nekem valószínűleg kisebb a mellem (A kosarat se tölti ki) de még sosem vettem észre, hogy megbámulnák. Aki meg is néz, nem a mellemet szokta.
2022. jún. 8. 14:07
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

Szépen lassan visszajönnek a 80-90-es évek jó szokása. Akkor ugyanis senki nem hordott melltartót, csak az idősek, akiknek szegényeknek már megereszkedettek lettek a mellei.

Mellesleg ugyanez várható a tetkókkal is. Mostmár azok a lányok, modellek kezdenek nagyon keresettek lenni, akiken semmi nincs.

2022. jún. 8. 14:41
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
A cickok johetnek a tetko maradjon 😀
2022. jún. 8. 21:09
 18/20 anonim ***** válasza:
50%
A cici látszódjon, a tetkó tűnjön el a francba!
2022. jún. 9. 09:13
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válszokat. :)

Igazatok van, ha nekem így jó, nem foglalkozok más véleményével.

Természetesen megválogatom a ruháimat, illetve azt hogy hova/milyen alkalomra illik azért melltartót hordanom.

Privát üzenetekre nem fogok válaszolni, mellbimbó fényképet pedig ne kérjen az, aki a kérdésem elolvasása után már ezen filózik. Felesleges. :)

2022. jún. 12. 12:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, rajtam 2 éve nem volt melltartó, és köszönöm, azóta sokkal jobban érzem magam. :)

Te se vedd fel ha nem kényelmes. Megbámulni meg melltartóban is megbámulnak.

2022. jún. 12. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!