Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A hivatásos körmösök miért...

A hivatásos körmösök miért mocskolódnak folyton annak, aki otthon csinálja a körmét?

Figyelt kérdés
Ezt sose tudtam megérteni, hogy miért nem tanácsot adnak, vagy építő jellegű kritikát, hanem egyből olyanokkal jönnek, hogy "csak elb@sszátok a körmötöket, mennétek el körmöshöz inkább, ti szerencsétlenek" és hasonlók.

2022. jún. 7. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, amiért a fodrászok is, meg mindenki, aki szakmaként tanult valamit. Sértésnek veszik talán, hogy megcsinálod magadnak. Na meg sok video is van a neten, mikor otthon elcsesznek valamit.
2022. jún. 7. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sosem fogom megérteni én sem. Én még azt is elfogadom, ha valaki nem szeretne segíteni mert úgy van vele, hogy ő elvégezte a képzést, az mindenkinek ott van akit érdekel, neki nem az a munkája, hogy másokat tanítgasson stb., megértem. Viszont a szitkozódást nem tudom elfogadni. Én is magamnak csinálom a körmeimet mert megmondom őszintén, hogy nekem már se pénzem se időm nincsen arra, hogy körmöshöz járjak. Nekem sosem volt semmi extra kívánalmam, általában csak egy egyszínű, rövid körmöt csináltattam magamnak. Csak ugye ez is több ezer forintba kerül és azzal járt, hogy meg kellett szenvedni a megfelelő időpontért, ha megcsúszott várni kellett, kényszeredetten kellett beszélgetni közben stb., nekem ez már sok volt. A képzés azt gondolom elég drága ahhoz, hogy az ember magának csinálgassa a kis körmeit otthon (persze biztosan van akinek belefér, nekem nem) ezért magam gyűjtöttem össze az infókat a netről, körmös boltból stb., hogy mire lesz szükségem, mit hogyan kell használni és igyekszem tanulni, gyakorolni. Azért ez nem agysebészet. Tisztában vagyok vele, hogy nem olyan mintha egy szakképzett és tapasztalt körmös készítette volna a körmeimet, biztosan vannak benne hibák stb., de én vállalhatónak tartom és a körülményekhez képest elégedett vagyok vele, nekem megfelel.

(Ugyanígy vagyok egyébként a fodrászokkal is. Szerencsére semmi gond nincsen a hajammal és nincsen semmi extra frizurám sem, nem szoktam festetni stb., csak a végéből szeretnék vágatni, azt is csak simán egyenesen. Csak már ezt is max. hetekkel előre bejelentkezve tudom megtenni a leglehetetlenebb időpontokban, legalább 5000 forintért (mint hosszú hajú, ugye). Úgyhogy fodrászhoz sem járok, megoldom itthon.)

2022. jún. 7. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen egyetértek 2-vel. Én is így csináltam/csinálom a dolgaim. Ráadásul abban az időszakban mikor elkezdtem, még nem is volt ennyi infó a neten, egy körmöstől tanultam el, de utána kénytelen voltam pár dolgot ami homályos maradt megkérdezni itt és igen már később félve, mert mindig kaptam hideget. De látod van azért egy kevés százalék, akik miatt mégis megéri kérdezni, mert szívesen segítenek.
2022. jún. 7. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Mert penzt buknak meg szar erzes gondolom h otthon is siman megoldja az ember azt ami nekik a szakmajuk 😀
2022. jún. 7. 22:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Én egyik barátnőmnek akarok körmöt csinálni zselé tipes technikával, és a formát kérdeztem, hogy milyen legyen. Érdekes módon 5 ember le tudta írni a formát, és esetleg még azt, hogy csak így tovább, de 2 azonnal elkezdett okoskodni, hogy úgyis elrontom.
2022. jún. 8. 07:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az jó arány, annyi bunkó mindenhol van.
2022. jún. 8. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!