Női szemmel, melyikük a legvonzóbb?
2022. jún. 4. 19:56
11/25 anonim válasza:
Egyik sem vonzó, hiába esztétikusak arcra és testre a szépség-standard szerint, belenézel a szemükbe, és látszik, hogy olyan üres a fejük, mint egy vörösbegynek. Ami rettentően taszító. Egy bamba, buta tekintet lerontja a világ összes sminkesének és sebészének a mesterművét is. A stílusukban sincs semmi fantázia, ami kárpótolna az előbbiért, tipikusan olyan semmilyen "bombanők", mint akik a szintén kívül-belül semmilyen pasiknak addig az 5 percig nagyon tetszenek, ameddig nem látják meg a soron következő ikertestvérüket.
12/25 EgyCseppaTengerből válasza:
Bocsánat, de nekem egyik sem.
13/25 anonim válasza:
Nekem A, de ő sem az álmom azért.
14/25 anonim válasza:
nekem egyik se, de ha mar nagyon valasztani kell akkor az A.
sztem benne valami tobb is van, mint a masik kettobe, igy arc alapjan jobb lelkunek tunik
16/25 anonim válasza:
Más elképzeléseim vannak a vonzó nőkről. N
17/25 anonim válasza:
Egyik se esetem.
Ezek a lányok nagyon heterónak néznek ki, és kifejezetten a hideg futkos a hátamon tőlük.
Egyrészt teltebb csajok tetszenek, másrészt nagyrészt fiúsabbak. Hard femme vagy futch esetleg még jöhet, de ezek a csajok totál hidegen hagynak.
18/25 anonim válasza:
Egyik sem.
Nekem a csaj ideálom Cara Delevingne.
19/25 anonim válasza:
A, b.
A c-nek olyan aránytalanul nagy, goteszk mellei vannak. Nekem ez már sok. Talán ha nagyobb testalkata lenne nem tűnne ennyire műnek.
20/25 anonim válasza:
Nekem női szemmel a B hölgy a legvonzóbb. Bájos arca van törékeny alakja.
Az A és C is szépek de nekem nem "jönnek be"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!