Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen smink állna jól az...

Milyen smink állna jól az arcomhoz, lehetőleg mindennapra? Kép lent

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 18. 21:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
20%

WOW!! legalább van stílusod :D

amúgy szerintem, mivel rózsaszín (?) a hajad, fekete, lila, rózsaszín jó lenne... vastagon feketére festett szem, lila rúzs.

Melyik pc fájt a legjobban?

2010. szept. 18. 21:43
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
huh, ez most te vagy? :S kicsit megijedtem, amúgy már alapból smink van rajtad, és a szemed sztem jól ki van kúzva, de nekem ez a haj meg piercing, komolyan megérte szétszúrkálni magad? :S no mind1, nem az én dolgom, tehát alapból minden napra mehet alapozó, szemceruza, spirál, több nagyon ne, ez mindenkinek jól áll
2010. szept. 18. 21:43
 3/23 anonim ***** válasza:

megnyitottam, anyukámat kirázta a hideg szószerint éppen itt pakol mellettem, amúgy nekem meg nagyon tetszik a szemed, a szemöldököd végleg le lett szedve? szerintem ehhez a szemhez olyan ócskának hat ez az egy szál cérna, meg a színe sem..

talán egy kis pirosítót szórnék rád cukorkaszínben.

2010. szept. 18. 21:47
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem igazán fájt egyik pc sem, talán a septum volt kellemetlen meg amikor a melleim közül kiszakadt az egyik microdermal. Mindig így húzom ki a szemeim, de már unalmas és magamtól meg nem tudok mit kitalálni ami tetszene is.
2010. szept. 18. 21:47
 5/23 anonim ***** válasza:

megpróbálhatnád hosszabban kihúzni a szemeidet és valami rikító színt a szemhéjadra kenni, az kicsit más mint ez...

amúgy én is így vagyok, nem tudok újjat kitalálni magamtól, mondjuk nekem fekete hajam van és nincs pc-m, de énis mindig csak feketével kivagyok kormolva aztán kész.

2010. szept. 18. 21:58
 6/23 anonim válasza:
juj bocsi de még megilyedtem.:|amúgy szépek a szemeid.:)
2010. szept. 18. 21:59
 7/23 anonim ***** válasza:

szerintem youtubeon keresgélj videókat! nem árt ha tudsz angolul, de ha nem az se gáz :) igazából én elég más stílusban mozgok mint te, szóval nem igazáb tudom, hogy egy ilyen tipusú emberhez milyen sminkek illenek.

olyasmiket írj be a youtubeos keresőbe, hogy punk make up vagy goth make up. ha erősebb feket keretet szeretnél akkor meg talán emo vagy scene make up. ezekben a videókban be is mutatják, hogyan csináld :)

amúgy most nem bántásból vagy ilyesmi, de nem tudtam nem észrvenni a pattanásokata mellkasodon :/ nem tudsz csinálni velük valamit? mert főleg az a pc még jobban kihangsúlyozza őket.

17/L

2010. szept. 18. 22:09
 8/23 A kérdező kommentje:

A szemöldököm véglegesen lett kiszedetve, és utána tetoválva lett de már kifakult ahogy azt látni is lehet.

Úgy jó lenne ha a szemhéjamat rózsaszínnel festeném ki, és hosszabban húznám ki feketével a szemem körül?

Köszi, de csak kontaktlencse van bent :) amúgy kékes zöld a szemem :)

2010. szept. 18. 22:10
 9/23 A kérdező kommentje:
Azok nem pattanások, tudom megtévesztőek de microdermal és implantátum volt bent, csak ki lett szedve az implantátum, a microdermal pedig kiszakadt.
2010. szept. 18. 22:12
 10/23 anonim ***** válasza:

Kicsit vastagabb kihúzás, és olyan cicáás. Vagy esetleg olyan alakban, hogy kerekebbnek tűnjön a szemed, mert olyan széles. Rikító pink, kék, lila, talán zöld szemhéjpúder, a MAC Dare to wearjában nagyon jó színek vannak.

Gyógyszertárban lehet kapni heghalványító tapaszt... a mellkasodra.

2010. szept. 18. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!