Milyen smink állna jól az arcomhoz, lehetőleg mindennapra? Kép lent
WOW!! legalább van stílusod :D
amúgy szerintem, mivel rózsaszín (?) a hajad, fekete, lila, rózsaszín jó lenne... vastagon feketére festett szem, lila rúzs.
Melyik pc fájt a legjobban?
megnyitottam, anyukámat kirázta a hideg szószerint éppen itt pakol mellettem, amúgy nekem meg nagyon tetszik a szemed, a szemöldököd végleg le lett szedve? szerintem ehhez a szemhez olyan ócskának hat ez az egy szál cérna, meg a színe sem..
talán egy kis pirosítót szórnék rád cukorkaszínben.
megpróbálhatnád hosszabban kihúzni a szemeidet és valami rikító színt a szemhéjadra kenni, az kicsit más mint ez...
amúgy én is így vagyok, nem tudok újjat kitalálni magamtól, mondjuk nekem fekete hajam van és nincs pc-m, de énis mindig csak feketével kivagyok kormolva aztán kész.
szerintem youtubeon keresgélj videókat! nem árt ha tudsz angolul, de ha nem az se gáz :) igazából én elég más stílusban mozgok mint te, szóval nem igazáb tudom, hogy egy ilyen tipusú emberhez milyen sminkek illenek.
olyasmiket írj be a youtubeos keresőbe, hogy punk make up vagy goth make up. ha erősebb feket keretet szeretnél akkor meg talán emo vagy scene make up. ezekben a videókban be is mutatják, hogyan csináld :)
amúgy most nem bántásból vagy ilyesmi, de nem tudtam nem észrvenni a pattanásokata mellkasodon :/ nem tudsz csinálni velük valamit? mert főleg az a pc még jobban kihangsúlyozza őket.
17/L
A szemöldököm véglegesen lett kiszedetve, és utána tetoválva lett de már kifakult ahogy azt látni is lehet.
Úgy jó lenne ha a szemhéjamat rózsaszínnel festeném ki, és hosszabban húznám ki feketével a szemem körül?
Köszi, de csak kontaktlencse van bent :) amúgy kékes zöld a szemem :)
Kicsit vastagabb kihúzás, és olyan cicáás. Vagy esetleg olyan alakban, hogy kerekebbnek tűnjön a szemed, mert olyan széles. Rikító pink, kék, lila, talán zöld szemhéjpúder, a MAC Dare to wearjában nagyon jó színek vannak.
Gyógyszertárban lehet kapni heghalványító tapaszt... a mellkasodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!