Genetikailag vékony vagyok, rosszat tenne, ha emiatt íratnék fel fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem érzem jól magam a bőrömben 52 kilósan. Szeretnék kicsit teltebb lenni, kb. 60 kg lenni. (A magasságomhoz ideális lenne...) Eszek, sportolok rendesen, hízni mégse hízok mert ez öröklődött. Viszont azt hallottam, hogy az ösztrogénnel dúsított fogamzásgátló sokszor hízlal. Ha feliratnék, szerintetek lenne mellékhatása, híznék tőle, káros lenne? Előre is köszi:)2010. szept. 18. 21:09
1/8 anonim válasza:
nem lehet előre megjósolni, típustól is függ, meg attól is, hogy eleve hajlamos vagy-e (nem vagy) hízásra. a melled valószínűleg nőlni fog valamennyit, vesztenivalód nincs. :)
2/8 A kérdező kommentje:
És tapasztalatok szerint melyik a legjobb márka, és mennyibe kerül?
2010. szept. 18. 21:38
3/8 anonim válasza:
mi az h. nincs vesztenivalója??! végülis, csak segít trombózist szerezni, meg máj, vese károsodást is, de tényleg nem veszít semmit... na persze ezekhez is kell 1 kis hajlam is, de szerintem ha csak ezért kellene a fog.gátló, nem éri meg ilyesmivel ölni magad! nem lehet előre megjósolni h. nálad miket fog okozni.
4/8 anonim válasza:
22:16os vagyok
hozzátenném, hogy én 14 kilót szedtem fel 2 év alatt a fog.gátló miatt, plusz szerváltam egy fincsi kis hormonzavart is. gondold meg.
5/8 anonim válasza:
hát nemtudom... manapság olyan fogamzásgátlók vannak amik nem okoznak hízást. én max 1-2 kilót szedtem fel, de azt sem a foggátló miatt, hanem mert sokat zabáltam. persze, aki sokat zabál egyszerűbb ráfognia hogy az a rohadt fogamzásgátló miatt van. amúgy az 52kg hány cm-hez párosul? mert az sem midnegy.
6/8 A kérdező kommentje:
167:D
2010. szept. 19. 00:30
7/8 anonim válasza:
utolsó vagyok. énis 167 vagyok 52-53 kilóval, de nem érzem magam túlzottan vékonynak..sőt... szerintem jó ez a súly neked!
8/8 A kérdező kommentje:
mégis mindenkitől megkapom, hogy milyen vékony vagyok, meg azért jobban érezném magam a bőrömben kicsit húsosabban:D
2010. szept. 19. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!