Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan működik a műköröm...

Hogyan működik a műköröm leszedése? Hogyan magyarázzam el a körmösnek hogy mit szeretnék?

Figyelt kérdés

Az van, hogy múlt hónapban csináltattam először műkörmöt, mert már egy ideje szerettem volna. Most viszont hogy "együtt éltem" vele, rájöttem hogy ez nekem baromi kényelmetlen és fura, és mégse akarom. A körmöm alapjáraton nagyon gyenge és hamar beszakad, ezért szerettem volna, viszont most ha leszedi, akkor ugyanott tartok ahol elkezdtem.

Az lenne a kérdésem, hogy azt meg lehet-e csinálni, hogy leszedi a festéket róla, reszel belőle, viszont nem tölti fel? Tudom hogy egy idő után le fog nőni, de ha csak egy rövid időre is van normális körmöm, már az is jó.

Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget, és fel tud világosítani valaki 😅

2022. jún. 2. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

En ertem mire gondolsz, de ez iszonyat hulyen nez ki, mert latszodik a lenoves nagyon, meg ha szin nincs is rajta.

Inkabb szedesd le normalisan.

2022. jún. 2. 23:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Kár :( de igaz, valóban furán nézne ki. Köszi a választ!
2022. jún. 3. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom mennyire aktuális még, de kérhetsz tôle erôsített géllakkot is. Nem olyan vastag mint az épített, de mégis van vmennyi tartása.

2022. jún. 6. 16:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Hali! Aktuális még, pénteken fogok menni a körmösömhöz. Hallottam a géllakkról, de élőben még sose láttam, akkor ezzel nem is kell havonta járni újracsinálni?
2022. jún. 6. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Termeszetesen 3-4 hetente ugyanugy kell jarni, mintha mukormod lenne.
2022. jún. 6. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!