Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt túlértékel...

Csak szerintem volt túlértékelt külseje Marilyn Monroenak?

Figyelt kérdés
Nem volt olyan nagy szám, pedig mindenki annak állítja be.

2022. jún. 1. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Kinek mi jön be.

De azért azt is add hozzá, hogy közel 100 évvel ezelőtt született. Ne a mostani ideálokhoz viszonyíts.

2022. jún. 1. 19:03
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Én sem értettem sosem ezt a nagy hype-ot körülötte.
2022. jún. 1. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden kornak megvan a mai szépségideálja. Nézz ennek utána.

Az őskorban a Villendorfi Vénusz volt, a 19. században Sissi hercegnő, a 20. sz-ban Marilyn Monroe...stb.

2022. jún. 1. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Legalább nem volt agyonplasztikázva az arca/teste mint a mai "ideáloknak".
2022. jún. 1. 21:14
 5/9 A kérdező kommentje:

4

Ez is igaz

2022. jún. 1. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes megnézni a Van aki forrón szereti c. filmet, abból ízelítőt kapunk a Monroe jelenségről, hogy miért is bomlottak érte sokan.
2022. jún. 2. 00:55
 7/9 anonim ***** válasza:
6%

Simán túl volt hype-olva.

Az arcában sem volt semmi éteri szépség, a lábai úgy látszik soha nem sportolt. A cicije meg elálló volt, és picit lógós is.

Kb minden harmadik csaj jobban tetszik nekem, akiket látok pl a villamoson

F30H

2022. jún. 2. 06:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Marilyn nemcsak a külseje miatt volt jelenség, bár azért az is hozzátett, nyilván. Azt is figyelembe kell venni, hogy akkor teljesen más volt a nőideál, nem ez a sportmodell test, kevesebb nő is edzegetett akkoriban, az ő teste az akkori ideál szerint edzettnek, egészségesnek számított... a legtöbb nőnek lógott a melle, nem volt annyira természetes az, hogy feszes cici, ha meg nem, akkor irány a plasztikai sebész (még a '70es évekből is lehet olyan filmeket találni, ahol a jó nő karakternek lógott a cicije, mert akkor még elfogadták, hogy ez természetes velejárója a nagyobb melleknek). De emellé annak a nőnek volt egy kisugárzása, ez a az "akár szomszéd lány is lehetne, kedveske, olyan édesen butus - totál ideál olyan férfiaknak, akik szeretik a kapcsolatnak fű, de okosnak érezni magukat -, közben mégis egy kicsit elérhetetlen" jelleg; annak a különlegessége, hogy sötétebb szemhez szőke a haja + Marilyn saját személyes bája.
2022. jún. 5. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondhat bárki bármit, de szerintem mai szemmel is egy nagyon szép nő volt.
2022. okt. 26. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!