Csak szerintem volt túlértékelt külseje Marilyn Monroenak?
Figyelt kérdés
Nem volt olyan nagy szám, pedig mindenki annak állítja be.2022. jún. 1. 18:45
1/9 anonim válasza:
Kinek mi jön be.
De azért azt is add hozzá, hogy közel 100 évvel ezelőtt született. Ne a mostani ideálokhoz viszonyíts.
2/9 anonim válasza:
Én sem értettem sosem ezt a nagy hype-ot körülötte.
3/9 anonim válasza:
Minden kornak megvan a mai szépségideálja. Nézz ennek utána.
Az őskorban a Villendorfi Vénusz volt, a 19. században Sissi hercegnő, a 20. sz-ban Marilyn Monroe...stb.
4/9 anonim válasza:
Legalább nem volt agyonplasztikázva az arca/teste mint a mai "ideáloknak".
5/9 A kérdező kommentje:
4
Ez is igaz
2022. jún. 1. 21:31
6/9 anonim válasza:
Érdemes megnézni a Van aki forrón szereti c. filmet, abból ízelítőt kapunk a Monroe jelenségről, hogy miért is bomlottak érte sokan.
7/9 anonim válasza:
Simán túl volt hype-olva.
Az arcában sem volt semmi éteri szépség, a lábai úgy látszik soha nem sportolt. A cicije meg elálló volt, és picit lógós is.
Kb minden harmadik csaj jobban tetszik nekem, akiket látok pl a villamoson
F30H
8/9 anonim válasza:
Szerintem Marilyn nemcsak a külseje miatt volt jelenség, bár azért az is hozzátett, nyilván. Azt is figyelembe kell venni, hogy akkor teljesen más volt a nőideál, nem ez a sportmodell test, kevesebb nő is edzegetett akkoriban, az ő teste az akkori ideál szerint edzettnek, egészségesnek számított... a legtöbb nőnek lógott a melle, nem volt annyira természetes az, hogy feszes cici, ha meg nem, akkor irány a plasztikai sebész (még a '70es évekből is lehet olyan filmeket találni, ahol a jó nő karakternek lógott a cicije, mert akkor még elfogadták, hogy ez természetes velejárója a nagyobb melleknek). De emellé annak a nőnek volt egy kisugárzása, ez a az "akár szomszéd lány is lehetne, kedveske, olyan édesen butus - totál ideál olyan férfiaknak, akik szeretik a kapcsolatnak fű, de okosnak érezni magukat -, közben mégis egy kicsit elérhetetlen" jelleg; annak a különlegessége, hogy sötétebb szemhez szőke a haja + Marilyn saját személyes bája.
9/9 anonim válasza:
Mondhat bárki bármit, de szerintem mai szemmel is egy nagyon szép nő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!