Könnyebb az élet ugy, ha valaki szép?
nem könnyeb
akkor is találhat MEGAnnyi okot miért xar az élet
ettől függetlenül a legtöbb szép csajt egoista bunkónak tartom:)
meg egy csomóan lehet úgy állnak a dologhoz, hogy ha szép akkor biztos hülye és ribanc is az illető :S amúgy szerintem személyfüggő. egy csúnyább lány is lehet nagyon megnyerő!
17/L
Én elég jól nézek ki szinte mindenki szerint, és beképzeltség nélkül szerintem is így van. Én így gondolom, be is vallom magamnak és mindenkinek.
Ettől függetlenül az életem egy nulla, jelenleg depresszió és pánik miatt nem bírok kimozdulni sehova és iskolába se bírtam bejárni mert rosszul vagyok mindig sajnos. Pedig nagyon mennék mindenhova. Csomó tervem van (modellkedés stb.) de nem tudom megvalósítani mert nincs erőm rá. Az életem kilátástalan.
Kb. ennyi
Szépség, okosság és ízléses öltözködés szerintem a nyerő kombó. Egy üresfejű csajon már ránézésre látszik, hogy butácska, de ha előbb nem is, egy-két mondat után kiderül a dolog. :D
Ha valaki tisztában van az értékeivel, az egészséges önbizalom szerintem. Az önbizalom ( és a belső harmónia) pedig csak fokozza a szépséget. Bár az irigyek nagyképűnek és beképzeltnek nevezik őket. Ez mindig is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!